Ο Βουλευτής Αμμοχώστου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Λίνος Παπαγιάννης, μιλώντας στο Σίγμα για τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης για αντιμετώπιση του Κορωνοϊού, εξέφρασε την απογοήτευση του για το γεγονός πως αντί να στηρίξουν τον λαό, που αυτή τη περίοδο θα περάσει δύσκολες μέρες, προτίμησαν να στηρίξουν τις τράπεζες, που μέσα από τα “σχέδια στήριξης” θα βγουν για άλλη μια φορά κερδισμένες.

Επίσης, ο κ. Παπαγιάννης εξήγησε κάποιες από τις προτάσεις που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο Προεδρικό, στο Υπουργείο Οικονομικών και στη Βουλή, ούτως ώστε να μπορέσουν οι πολίτες να στηριχθούν από το κράτος και να υπάρξει ενίσχυση της πραγματικής οικονομίας.

Επίσης, ο συναγωνιστής επανέλαβε την εισήγηση του Κινήματος προς τις εκκλησίες, τους Δήμους και τις κοινότητες, για μετάδοση των Θείων Ακολουθιών την Μεγάλη Βδομάδα από τα μεγάφωνα, ούτως ώστε οι πιστοί να μπορέσουν να συμμετάσχουν στις λειτουργίες από τα σπίτια τους, αφού λόγω της απαγόρευσης μετακίνησης, δεν θα μπορέσουν να πάνε στις εκκλησίες.