Μιλώντας στην μεσημβρινή εκπομπή του ΡΙΚ για τις Προεδρικές εκλογές, ο βουλευτής του ΕΛΑΜ Λίνος Παπαγιάννης ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «το μόνο κόμμα που έχει ξεκάθαρες θέσεις πάνω στο Κυπριακό, την ακρίβεια και σε πολλά άλλα θέματα που αφορούν τα προβλήματα των πολιτών, είναι το ΕΛΑΜ».

Η προεκλογική άρχισε πολύ νωρίς, είπε, και σχολίασε επίσης πως: «δεν μας ενοχλεί καθόλου που κόμματα και υποψήφιοι απέκλεισαν το ΕΛΑΜ από τις συναντήσεις και συζητήσεις τους, εμείς θα κατέλθουμε αυτόνομα», και μετά από ερώτηση, απάντησε πως: «κατά πάσα πιθανότητα, υποψήφιος μας θα είναι ο Πρόεδρος του κόμματος μας Χρίστος Χρίστου».

Καταλήγοντας, δήλωσε με έμφαση ότι οι Προεδρικές εκλογές είναι σε έναν χρόνο, για μας ως ΕΛΑΜ, και αυτό καλούμε να πράξουν και τα υπόλοιπα κόμματα, προτεραιότητα μας αποτελούν τα σοβαρά προβλήματα των πολιτών, η αντιμετώπιση και επίλυση τους. Ο λαός, είπε, να θυμάται και να θυμηθεί πως το ΕΛΑΜ εργάζεται για τους πολίτες και δεν συμφωνούμε με όσους τον έφεραν στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα.

(Όλες οι δηλώσεις στο βίντεο της ανάρτησης)