Ο Βουλευτής Αμμοχώστου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Λίνος Παπαγιάννης παρενέβη τηλεφωνικά το πρωί της Παρασκευής 23/10 στην ενημερωτική εκπομπή του Σίγμα, όπου τοποθετήθηκε για την αυτοδιάλυση της βουλής και την διαφθορά στο πολιτικό σύστημα, με αφορμή τις αποκαλύψεις από το Al Jazeera.

Όπως ανέφερε, το ΕΛΑΜ προτίθεται σε ένα ευρύτερο κλίμα συναίνεσης, θα υπερψηφίσει την αυτοδιάλυση της Βουλής, όμως πέραν από τις κινήσεις πολιτικού εντυπωσιασμού, σημασία έχει να πάμε στην ουσία, που είναι η καταπολέμηση της διαφθοράς και όχι η συγκάλυψη της.

Δυστυχώς, όπως είπε ο συναγωνιστής, στην Κύπρο παρατηρείται έντονα το φαινόμενο της ατιμωρησίας, καθώς κάθε νέο σκάνδαλο, έρχεται να σκεπάσει το προηγούμενο, με αποτέλεσμα η διαφθορά να βασιλεύει και να μην επιτυγχάνεται ποτέ η δικαιοσύνη.

Κλείνοντας, ο Βουλευτής του ΕΛΑΜ, ως εκπρόσωπος του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ κόμματος που δεν έχει εμπλοκή σε ΚΑΝΕΝΑ σκάνδαλο, ούτε σε διαρροές, ούτε σε λίστες, απαιτούμε στην πράξη να αντιμετωπιστούν τα οικονομικά εγκλήματα και να επέλθει επιτέλους κάθαρση.