Άρθρο 1

Άρθρο 2

Άρθρο 3

Άρθρο 4

Αρθρο 5

Άρθρο 6

Άρθρο 7 – ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Όπως  σας έχουμε αναφέρει στο προηγούμενο άρθρο ακολουθεί ένας κατάλογος των κομμουνιστικών καθεστώτων και η χρονική τους διάρκεια:

 • ΕΣΣΔ (Ρωσία) 1917- 1991
 • Κίνα 1949 μέχρι σήμερα

Ανατολική Ευρώπη (Δορυφόροι της ΕΣΣΔ)

 • Πολωνία 1945-1990
 • Ανατολική Γερμανία 1949-1990
 • Ουγγαρία 1948-1989
 • Τσεχοσλοβακία 1948-1989
 • Ρουμανία 1947-1989
 • Γιουγκοσλαβία 1946-1990
 • Αλβανία 1944-1991
 • Βουλγαρία 1946-1990
 • Βόρεια Κορέα 1948 μέχρι σήμερα
 • Κούβα 1959 μέχρι σήμερα
 • Βόρειο Βιετνάμ 1954-1976
 • Βιετνάμ 1976 μέχρι σήμερα
 • Λάος 1975 μέχρι σήμερα
 • Καμπότζη 1975-1993
 • Αγκόλα 1976-1993
 • Μοζαμβίκη 1974-1994
 • Νικαράγουα 1979-1990
 • Αφγανιστάν 1978-199

Ο κομμουνισμός υποσχόταν να απελευθερώσει τον άνθρωπο και να δημιουργήσει μια επίγεια ουτοπία, όπου οι άνθρωποι θα γίνονταν σαν θεοί. Με την εφαρμογή της επιστήμης και της λογικής, ο άνθρωπος θα κατακτούσε τη φύση και θα δημιουργούσε άπειρη αφθονία. Αλλά σε αυτή την «επιστημονική» προσπάθεια επίτευξης του σημείου όπου η Ιστορία και η πάλη των τάξεων τερματίζεται, το άτομο θεωρήθηκε απλώς ως πρώτη ύλη – ως κεφάλαιο – για την προώθηση των συμφερόντων της ομάδας του κράτους. Το άτομο δεν θεωρούνταν τίποτε περισσότερο από «΄να στοιχείο, ένα μόριο του κοινωνικού οργανισμού, με το καλό του ατόμου να υπάγεται πλήρως στη λειτουργία του κοινωνικό-οικονομικού μηχανισμού»  ΄πως υπογράμμισε ο Πάπας Ιωάννης Παύλος Β΄, ο οποίος πέρασε μεγάλο μέρος της ζωής του μαχόμενος τον κομμουνισμό στην Πολωνία. «Η έννοια του προσώπου ως αυτόνομου υποκειμένου των ηθικών αποφάσεων εξαφανίστηκε.» Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι άνθρωποι να ριφθούν στην κρεατομηχανή της κομμουνιστικής πολιτικής και να θανατωθούν κατά εκατομμύρια με περισσότερα από 100 εκατομμύρια θύματα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο Λένιν, ο Στάλιν και ο Μάο έθεσαν μάλιστα αριθμητικούς στόχους εκτελέσεων. Όριζαν ότι ίσως το 5% των ανθρώπων ήταν επαναστάτες και έτσι διέταζαν την θανάτωση του 5% του πληθυσμού, ανθρώπων από κάθε υπόβαθρο, όπως έγραψε ο καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Rudolf J. Rummel, ένα κορυφαίος ειδικός επί των κρατικών θανατώσεων. Όπως εκτιμά ο Rummel, o αριθμός των ανθρώπων που θανατώθηκαν σε ολόκληρο τον κόσμο εξαιτίας του κομμουνισμού φτάνει τα 110 εκατομμύρια. Οι συντηρητικές εκτιμήσεις του αριθμού των ανθρώπων που θανατώθηκαν εξαιτίας του κομμουνισμού, όπως καταγράφονται στο ευρέως αναγνωρισμένης αξίας βιβλίο Black Book of Communism από το Harvard University Press είναι οι ακόλουθες:

 • ΕΣΣΔ 20 εκατομμύρια
 • Κίνα 65 εκατομμύρια
 • Βιετνάμ 1 εκατομμύριο
 • Βόρεια Κορέα 2 εκατομμύρια
 • Καμπότζη 2 εκατομμύρια
 • Ανατολική Ευρώπη 1 εκατομμύριο
 • Λατινικά Αμερική 150,000
 • Αφρική 1.7 εκατομμύρια
 • Αφγανιστάν 1.5 εκατομμύρια

ΣΥΝΟΛΟ ; 94.3 εκατομμύρια

Ο κομμουνισμός παρά τους ισχυρισμούς του περί επιστήμης, υλισμού και ορθολογισμού, λειτουργεί σαν θρησκεία – μια κοσμική  πίστη.. Παρά την οικονομική επιτυχία του καπιταλισμού και της πολιτικής και οικονομικής ελευθερίας που τον συνόδευε στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Μαρξ αρνήθηκε αυτές τις επιτυχίες και ο Λένιν επιχείρησε να τις συσκοτίσει. Οι Μαρξ, Λένιν, Στάλιν και οι ιδεολογικοί τους υποστηριχτές κατασκεύασαν μια επεξεργασμένη ονειροφαντασία – μια σφαλερή ιδέα που κατέκτησε τα συναισθήματα και στη συνέχεια και το πνεύμα πολλών ανθρώπων. Το μίσος έναντι του κεφαλαίου ήταν ένας στόχος που έδωσε σε πολλούς μια πίστη και έναν λόγο, για τον οποίον να αγωνιστούν.

Ο κομμουνισμός σαν θρησκεία υποσχέθηκε στον άνθρωπο αφθονία και ευτυχία. Είχε δικούς του αγίους όπως τον Μαρξ, τον Λένιν και τον Μάο. Είχε τη βίβλο του, το Κομμουνιστικό Μανιφέστο. Είχε τις εντολές του, τη θεολογία του που παραδόθηκαν από το Κομμουνιστικό Κόμμα. Είχε τις θυσίες του στον βωμό του κράτους – όλα σχεδιασμένα για τη δημιουργία ενός επίγειου παράδεισου. Στην πραγματικότητα, η φιλοσοφία του Μαρξ κατάφερε να δημιουργήσει μια επίγεια κόλαση, με παρακαταθήκη τους ομαδικούς τάφους και τα γκουλάγκ.

Αυτό είναι το κομμουνιστικό κόμμα της Κύπρου που ακόμα κα σήμερα πιστεύει  στην ουτοπία του κομμουνισμού και έχει σαν είδωλα του τον Μαρξ και τον Λένιν και σύμβολο του το σφυροδρέπανο. Σήμερα συμφωνεί και πάλι με τον  ΔΗΣΥ και την Αγγλία επιδιώκοντας λύσεις προδοτικές, διχοτομικές. Η ηγεσία του κομμουνιστικού αγγλόφιλου κόμματος, κατέδωσε την Κύπρο πολλές φορές. Ήταν και είναι ο κακός δαίμονας της Κύπρου:

1.Το 1955-1959 όταν συμπορευθήκατε  με τον Εγγλέζο εχθρό και ενάντια  στον  Εθνικό Απελευθερωτικό  Αγώνα.

 1. Το 1964 όταν στραφήκατε εναντίον του Ενωτικού Αμερικανικού Σχεδίου  Άτσεσον.
 2. Το 1974 όταν συμπορευθήκατε με την τότε κυβέρνηση και υιοθετήσατε την αποστολή της προκλητικής επιστολής προς Γκιζίκη, η οποία σε 13 μέρες πέτυχε την πλήρη καταστροφή του τόπου.
 1. Το 2004 όταν υποστηρίξατε μαζί με το ΔΗΣΥ το διχοτομικό Σχέδιο Ανάν το οποίο ο Κυπριακός λαός απέριξε με ποσοστό 76%.
 1. Μέχρι σήμερα μαζί με άλλους, υιοθετείτε τα αγγλικά διχοτομικά σχέδια και προσπαθείτε να τα επιβάλετε. Συμφωνήσατε από τους πρώτους να μεταβείτε στην πενταμερή της Γενεύης 27-28 Απριλίου 2021 ξέροντας ότι δεν πάτε σαν Κυπριακή Δημοκρατία αλλά σαν κοινότητα και ο Πρόεδρος της Κύπρου σαν κοινοτάρχης. Συμφωνήσατε να πάτε από τους πρώτους  ξέροντας ότι οι Εγγλέζοι ετοίμασαν τα διχοτομικά σχέδια για τους Τούρκους και οι Τούρκοι δηλώνουν σε κάθε ευκαιρία ότι πάνε στην πενταμερή για να συζητήσουν για δύο κράτη ή χαλαρή ομοσπονδία. Στο τέλος ίσως καταλήξουν να αποδεχθούν(κάνοντας μας χατίρι) την Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία που τόσο αγαπάτε για λύση στην πατρίδα σας. Γνωρίζετε επίσης ότι οι Εγγλέζοι ασχολούνται με μελέτες για να βρουν τρόπο να αποφύγουν να γίνει  δημοψήφισμα από τον Κυπριακό λαό όσον αφορά την προτεινόμενη λύση που θα προτείνουν. Γνωρίζετε τέλος ότι η Τουρκία δεν θέλει επι ουδένα λόγο την  Ευρωπαϊκή Ένωση παρών στην άτυπη πενταμερή για εμφανείς λόγους.  Και παρά όλα αυτά  επιθυμείτε διακαώς να πάτε στην πενταμερή.

Η Κύπρος θα αντισταθεί με σθένος και πατριωτισμό και στη παρούσα προσπάθεια του Λονδίνου για διχοτόμηση και ακολούθως την πλήρη άλωση της Κύπρου από τους Τούρκους με την δική σας και πάλι συμβολή. Εκ των πραγμάτων διαφαίνεται ότι συμφωνείτε με το Λονδίνο και κινήστε παράλληλα  για την επιβολή διχοτομικής λύσης στην Κύπρο. Γιατί πραγματικά πιστεύω ότι δεν γνωρίζεται τι είναι η Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία γιατί δεν την ζήσατε. Ο γράφων την έζησε στην Βοσνία-Ερζεγοβίνη, εκεί που η Τουρκία πέτυχε τους στόχους της και ελέγχει  από το Σεράγεβο την χώρα. Για αυτό θέλει να εφαρμόσει τα ίδια και στην Κύπρο. Σας συμβουλεύω να επισκεφθείτε την Rebublica Srpska η οποία μη αντέχοντας τη λύση που της δόθηκε με το Σχέδιο Dayton τελικά αποχώρησε από την συμφωνία και ζήτησε από τα Ηνωμένα Έθνη απόσχιση, δημιουργώντας το Σέρβικο μέρος της χώρας,  τη  Rebublica Srpska.

Ο δε Σέρβος Πρόεδρος Milorand Dodic όταν ήρθε η σειρά του να γίνει Πρόεδρος για τα επόμενα 4 χρόνια της Βοσνίας- Ερζεγοβίνης  λόγω εναλλάξ προεδρίας, είπε στον μουσουλμάνο ηγέτη να παραμείνει στην θέση του γιατί ο ίδιος δεν ενδιαφερόταν να γίνει πρόεδρος των μουσουλμάνων. Έτσι η χώρα αυτή που την ονόμασαν Βοσνία – Ερζεγοβίνη στην πραγματικότητα τώρα είναι μοιρασμένη στα δύο. Την Βοσνία –  Ερζεγοβίνη με πρωτεύουσα το Σεράγεβο που την διοικούν οι μουσουλμάνοι της Βοσνίας και η Τουρκία και από την Rebublica Srpska με πρωτεύουσα την Banja Luka που την διοικούν οι Σέρβοι της Βοσνίας.

Για αυτούς τους λόγους στις επόμενες Βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2021 ψηφίστε το μοναδικό πατριωτικό αντί-διζωνικό κόμμα της Κύπρου , το ΕΛΑΜ. Οι Κύπριοι πολίτες πλέον έχουν καταλάβει τι συμβαίνει στην Κύπρο πολύ καλά. Όλα τα κόμματα, πλην του ΕΛΑΜ, είναι μπλεγμένα στα σκάνδαλα και την διαφθορά. Έχουν προδώσει και πληγώσει τον Κυπριακό ελληνισμό με τις ατέλειωτες υποχωρήσεις τους στο Κυπριακό και στην συναίνεση προδοτικών σχεδίων λύσης. Θυμηθείτε τον σημερινό Πρόεδρο το ΔΗΣΥ  και το ΑΚΕΛ, πόσο φανατικοί υποστηρικτές  ήταν όλοι τους υπέρ του σχεδίου Ανάν το 2004. Θυμηθείτε  όταν ο Κυπριακός λαός  εμπιστεύτηκε στον Πρόεδρο της Κύπρου να συνομιλήσει για δίκαιη λύση του Κυπριακού, πήγε μαζί με το ΔΗΣΥ, το ΑΚΕΛ και όλα τα υπόλοιπα κόμματα, πλην και πάλι του ΕΛΑΜ, για να αποδεχτεί, τα δύο κράτη, τις εγγυήσεις της Τουρκίας και την εναλλάξ προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Τι να πει κανείς? Για αυτό το μοναδικό όπλο που έχει στα χέρια του ο Κυπριακός λαός είναι η ψήφος του. Δώστε σε όλους αυτούς που μας κοροϊδεύουν τόσα χρόνια,  ένα μάθημα τέλος πάντων.

ΠΆΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΕΝΙΑΙΟΥ ΚΡΆΤΟΥΣ!

ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΦΟΒΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΤΟ ΕΛΑΜ!