Πρόκληση τεραστίων διαστάσεων αποτελεί το γεγονός ότι η Κυβέρνηση έχει μεριμνήσει να καταβάλει ειδικά ανεργιακά επιδόματα σε τ/κ εργαζόμενους που δεν διαμένουν στις ελεύθερες περιοχές, ούτε έχουν λογαριασμούς στην Κυπριακή Δημοκρατία, εκδίδοντας επιταγές που θα αποσταλούν μέσω των ΗΕ, την ίδια στιγμή που μεγάλος αριθμός ε/κ δεν έχει ακόμη λάβει το ειδικό ανεργιακό επίδομα, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις δεν έχει εξεταστεί το αίτημά του.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θέτει την Κυβέρνηση ενώπιον βαρύτατων ευθυνών, ενώ την καλεί να καταβάλει άμεσα τα επιδόματα στους συμπατριώτες μας, που ακόμη δεν έχουν λάβει αυτά που τους αναλογούν.

Εξ όσων φαίνεται οι κυβερνητικές πολιτικές των δύο μέτρων και των δύο σταθμών, έχουν μετατρέψει την Κύπρο του 2020 σε μια πατρίδα όπου ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ οι κατακτητές, οι τουρκοκύπριοι και οι αλλοδαποί.

Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί ότι οι επιταγές για τους ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΥΣ που διαμένουν παράνομα στα κατεχόμενα έχουν εκδοθεί κανονικά, ενώ πολλοί ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΙ, νόμιμοι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, ακόμη βρίσκονται στην αναμονή για να εξεταστούν οι αιτήσεις τους!

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δηλώσεις: Γεάδης Γεάδη, Εκπρόσωπος Τύπου