Το τελευταίο καιρό σε όλα τα ΜΜΕ γίναμε μάρτυρες μιας τεράστια προσπάθειας με εκπομπές και δηλώσεις επαναπροσεγγιστών που σκοπό έχουν να περάσουν τα σχέδια λύσης που απεργάζονται, ρίχνοντας σαν δόλωμα τα οικονομικά οφέλη που θα αποφέρει μια τυχών λύση του Κυπριακού.

Γι’ το σκοπό αυτό επιστρατεύουν επώνυμους επαναπροσεγγιστές, τους οποίους έβγαλαν από την ναφθαλίνη που βρίσκονταν τα τελευταία έτη. Είναι τόση η λύσσα τους να επιτύχουν αυτή την φορά στις εντολές που έλαβαν από τους διεθνείς εξουσιαστές που δεν διστάζουν να αναστήσουν πολιτικά πτώματα τα οποία θα εξυπηρετήσουν επάξια τα σχέδια τους.

Μεταξύ αυτών βλέπουμε την επανεμφάνιση του Γιώργου Βασιλείου, γνωστού για την μειοδοτική του στάση και τις άριστες αναφορές στο όνομα τους από τα Ηνωμένα Έθνη, αλλά και ο λαλίστατος πλέον δήμαρχος της Αμμοχώστου ο οποίος κατέκλυσε όλα τα κανάλια προσπαθώντας να πείσει για τα οικονομικά ωφέλει που θα επιφέρει η διάνοιξη της Αμμοχώστου και μια ενδεχόμενη λύση.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καλεί τον λαό να μην επηρεάζεται από ψεύτικα διλήμματα και κούφιες απειλές τις οποίες θα προβάλουν οι ριψάσπιδες μειοδότες πολιτικάντηδες, υποστηρικτές των διαφόρων σχεδίων λύσης ομοσπονδίας.

Καλεί τον Κυπριακό Ελληνισμό να παραμείνει αγέρωχος και με τόλμη να υπερασπιστεί την πατρίδα του, στο πλευρό του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, την μοναδική φωνή που τάσσεται ξεκάθαρα και χωρίς μισόλογα ενάντια σε κάθε λύση ομοσπονδίας.

Το σύνθημα μας ας αντηχήσει σε κάθε γωνιά της Κύπρου μετατρέποντας το σε εφιάλτη για όλους όσους ξεπουλάνε την πατρίδα μας με τα υποχθόνια σχέδια που απεργάζονται … Κάτω τα χέρια ομοσπονδιακοί …

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)