Μετά τους όσους θλιβερούς συμβιβασμούς και τις απαράδεκτες υποχωρήσεις της κυβέρνησης μας, στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, με στόχο να παρουσιάσουν το έκτρωμα της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, φαίνεται ότι θα πρέπει να αναμένουμε νέο γύρο ακόμα πιο οδυνηρών και θλιβερών υποχωρήσεων.

Αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις του Υπουργού Εξωτερικών, Ιωάννη Κασουλίδη, για το θέμα της ασφάλειας σε συνέδριο στην Λευκωσία, αφού είπε ότι «θα πρέπει οι δύο πλευρές να είναι προετοιμασμένες για συμβιβασμό, αφού δεν μπορούν να νιώθουν και οι Τ/Κ και οι Ε/Κ, 100% ασφαλείς».

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καλεί τον ΥΠΕΞ να αντιληφθεί ποιανού κράτους εκτελεί χρέη Υπουργού. Παράλληλα αφήνουμε την πιο πάνω δήλωση στην κρίση του λαού.

Ο λαός θα πρέπει να βρίσκεται σε αγωνιστική εγρήγορση, για να ανακόψει το νέο σχέδιο ξεπουλήματος της Κύπρου στην Τουρκία, αφού η κυβέρνηση ξεκάθαρα κρίνεται κατώτερη των περιστάσεων. Είναι χρέος του λαού να επαναλάβει το περήφανο «ΟΧΙ» του 2004, αν θέλει να έχει μέλλον στην πατρώα του γη.

Γεάδης Γεάδη

Εκπρόσωπος Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)