Το γεγονός πως το ΔΗΣΥ ακολουθούσε και ακολουθεί αντεθνική πολιτική δεν είναι κάτι νέο.

Στην λίστα των μεγάλων του πατριωτικών επιτευγμάτων του, όπως οι επαναπροσεγγιστικές συναυλίες, τα ψάρια και οι καφέδες στην κατεχόμενη Κερύνεια, την κρουαζιέρα στην Μύκονο ανήμερα της 20ηςΙουλίου, η υιοθέτηση της πολύχρωμης σημαίας του μορφώματος του Ανάν, η δουλοπρέπεια με την οποία αντιμετωπίζει τις αντικατοχικές μαθητικές/φοιτητικές εκδηλώσεις της 15ηςΝοεμβρίου, ανακοινώσεις στα τούρκικα, απαίτηση να αφαιρεθούν από τα οδοφράγματα των φωτογραφιών του Ισάακ και Σολωμού και πολλά άλλα,  προστέθηκε πρόσφατα και η συνάντηση – καφές με την νεολαία τουρκο«κυπριακού» κόμματος.

Άξιο αναφοράς είναι η αντεθνική γραμμή που δίνει και στην Νεολαία του, του Ναινέκους της ΝΑΙΔΗΣΥ, της οποίας ευνοεί ανάλογες κινήσεις.

Πρόσφατα, λοιπόν, αντιπροσωπεία της ΝΕΔΗΣΥ συναντήθηκε με την νεολαία τουρκο«κυπριακού» κόμματος το οποίο συμμετέχει στην παράνομη βουλή των κατεχομένων. Το τι συζήτησαν δεν έγινε γνωστό, αν και για να είμαστε ειλικρινείς ποσώς μας ενδιαφέρει.

Σημασία για εμάς έχει ότι για μία ακόμη φορά η νεολαία της δήθεν εθνικόφρονης παράταξης έριξε τη μάσκα των πατριωτών. Έχει ριχθεί βάρος στην προώθηση λύσης που θα τουρκοποιεί εν καιρώ την πατρίδα μας και η ΝΕΔΗΣΥ δεν θα μπορούσε να λείπει από όλο αυτό το ανθελληνικό πανηγυράκι.

Αναγνώρισαν για μία ακόμη φορά, έστω και έμμεσα, το παράνομο μόρφωμα των κατεχομένων δίνοντας αμέτρητους άσσους στην τούρκικη διπλωματία. Όπως ακριβώς κάνουν οι ηγετίσκοι τους, πήγαν για καφέ στην κατεχόμενη μας πατρίδα και δίχως ίχνος ντροπής συναγελάζονταν με αυτούς που σήμερα μένουν στα σπίτια των γονιών μας, με αυτούς που οι πατεράδες τους έσφαζαν τους άνδρες και βίαζαν τις γυναίκες της Κύπρου μας.

Να θυμίσουμε ότι αυτό είναι το κόμμα του οποίου η Κυβέρνηση του δεν αποδέχονται το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) στο Εθνικό Συμβούλιο και οι εκπροσώποι του δεν δέχονται να συνομιλήσουν σε τηλεοπτικά πάνελ μαζί με του Έλληνες Εθνικιστές.

Βλέπετε έχει περισσότερη υπόσταση ένα παράνομο κόμμα, κάποιου παράνομου κράτους, παρά ένα καθόλα νόμιμο πολιτικό κόμμα της ίδιας τους της πατρίδας.

Καμαρώστε πατριώτες και Εθνικόφρονες για ακόμα μια φορά. Ευτυχώς δεν ζουν οι ήρωες μας γιατί θα σας έφτυναν κατάμουτρα, όπως θα σας κάνει και ο λαός πολύ σύντομα …

11329726 391426201046639 1623303319 n 390bb