Ξέφραγο αμπέλι έχει καταντήσει  η Κυπριακή Δημοκρατία, αφού τα οδοφράγματα μοιάζουν με τεράστιες τρύπες.

Μετά το περιστατικό με το ασθενοφόρο, το οποίο αποκλειστικά και μόνο η ιστοσελίδα μας, www.elam.com.cy, ανέδειξε, ακόμα ένα περιστατικό ήρθε να συνταράξει την κοινή γνώμη.

Στην Λευκωσία θεάθηκε σε περιοχή του Αγίου Αντρέα, σταθμευμένο σκάφος στον δρόμο, το οποίο έφερε την σημαία του ψευδοκράτους, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του MEGA.

Η ενόχληση των περιοίκων δεν άργησε να εκδηλωθεί και υπήρξαν έντονες αντιδράσεις για την προκλητική παρουσία του σκάφους υπό τη σημαία του κατοχικού καθεστώτος στις ελεύθερες περιοχές.

Στη σκηνή έφτασε η Αστυνομία, η οποία κλήθηκε από τους γείτονες για να εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης του σκάφους. Οι έρευνες απέδωσαν καρπούς και η γυναίκα στην οποία ανήκε το σκάφος, Μαρωνίτισσα, προσήλθε στο σημείο και λόγω των αντιδράσεων που προκλήθηκαν, κλήθηκε να αφαιρέσει την σημαία.

Εμείς διερωτόμαστε αν γίνεται έλεγχος στα οδοφράγματα και πως δεν έγινε αντιληπτή η σημαία του ψευδοκράτους πάνω σε ένα σκάφος, γιατί μέσω θαλάσσης αποκλείεται να έφτασε! Καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΕΓΧΟΣ δεν γίνεται κατά την διάβαση από τα κατεχόμενα!

Τι θα μπορούσε να περιέχει ένα σκάφος, το οποίο εισέρχεται στις ελεύθερες περιοχές χωρίς να του γίνεται κανένας απολύτως έλεγχος; Τι άλλο θα μπορούσε να περάσει δια μέσω των οδοφραγμάτων, όταν περνά ολόκληρο σκάφος χωρίς την παραμικρή έρευνα.

Η θέση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) πάγια και κάθετη. Κλείστε τα οδοφράγματα τώρα! Σώστε το μέλλον των παιδιών μας και της πατρίδας μας!

Αυτή όλη η ανοχή που επιδεικνύουμε στα σύμβολα και σημαίες του ψευδοκράτους μήπως έχει συγκεκριμένο σκοπό; Την αναγνώριση του ψευδοκράτους και να φέρουν τον λαό μας προ τετελεσμένων;

ΑΙΣΧΟΣ!