Έχει καταντήσει κουραστικό το τελευταίο διάστημα να ακούμε για στυγερά εγκλήματα, με τους δολοφόνους να εισέρχονται και να διαφεύγουν μέσω των οδοφραγμάτων, γεγονότα που πρέπει να μας προκαλέσουν έντονο προβληματισμό και να ηχήσουν σαν συναγερμός στα αυτιά της κυβέρνησης και των πολιτειακών θεσμών.

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), πέραν του ότι αυτό επιβάλλουν εθνικοί λόγοι και συμφέροντα, τονίζουμε ότι πρέπει να κλείσουν άμεσα τα οδοφράγματα, αφού έχουμε καθήκον να θέσουμε σαν κύριο μέλημα μας την ασφάλεια των συμπατριωτών μας.

Επειδή όμως στην συγκεκριμένη δολοφονία ενέχονται και δύο Τ/Κ, ηλικίας 22 και 42 χρόνων και μέσα στα πλαίσια πάντα του πολυδιαφημιζόμενου «καλού κλίματος», ζητούμε από την κυβέρνηση να απαιτήσει από τον «φίλο» της Ακκιντζί, να παραδώσει τα συγκεκριμένα άτομα στις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας. Να θυμίσουμε ότι στις επιθέσεις κατά Τ/Κ, στις εκδηλώσεις καταδίκης του ψευδοκράτους, ο κατοχικός ηγέτης ζητούσε την κεφαλή επί πίνακι των παρανομούντων μαθητών και όλοι μαζί με ανακοινώσεις, υποκλίνονταν στις εντολές. Διερωτόμαστε που χάθηκαν όλοι αυτοί σήμερα;

Αναμένουμε από τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα να τοποθετηθούν επ’ αυτού του περιστατικού και αντιλαμβανόμενοι ότι η πατρίδα μας έχει καταντήσει ξέφραγο αμπέλι, για λόγους Εθνικούς να απαιτήσουμε άμεσο κλείσιμο των οδοφραγμάτων.

 

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

&n