Εδώ και μέρες το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ) μοιράζει δωρεάν τρόφιμα σε χιλιάδες συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη στήριξης ανά το Παγκύπριο!

Παραμονές του Πάσχα, της μεγαλύτερης γιορτής της Χριστιανοσύνης, η Αγάπη ξεχείλισε σε όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου.

Από το πρωί εκατοντάδες συμπατριώτες και συμπατριώτισσές μας, έσπευσαν να προμηθευτούν τρόφιμα για το εορτινό τους τραπέζι.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους όπου δόθηκαν και φέτος τόνοι τροφίμων!

Οι Επικεφαλής, μέλη των Επαρχιακών Επιτροπών, μέλη, στελέχη, φίλοι και εθελοντές της Παράταξης μας , βρίσκονταν στους χώρους διανομής που είχαν ανακοινωθεί εδώ και μέρες, για να εξυπηρετήσουν τους πολίτες.

Σκοπός του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ), κάθε χρόνο, επί σειρά ετών: από κανένα γιορτινό τραπέζι να μην λείψει τίποτα!

Λευκωσία:

 

Λεμεσός:

Λάρνακα:

Πάφος:

 


Στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου η διανομή τροφίμων άρχισε από την περασμένη εβδομάδα (Μεγάλη και Αγία εβδομάδα) και συνεχίζεται και αυτήν που διανύουμε. Η ομάδα μελών, φίλων και εθελοντών της Παράταξης μας, την διανομή τροφίμων την κάνει από σπίτι σε σπίτι και ήδη έχουν δοθεί “πακέτα Αγάπης” σε εκατοντάδες οικογένειες. 

Καλή Ανάσταση σε όλους και καλή λευτεριά στην Κύπρο μας!