Όπως κάθε χρόνο, από το 2008, έτσι και φέτος, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) διοργανώνει διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες με μοναδικό σκοπό, κανένα γιορτινό τραπέζι (ενόψει Πάσχα), να μείνει άδειο, και να έχει τουλάχιστον τα απαραίτητα υλικά αγαθά.

Η (δωρεάν) διανομή τροφίμων διεξάγεται σε όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου.

Από χθες βράδυ και νωρίς το πρωί του Σαββάτου 8 Απριλίου, ο χώρος δίπλα από τα κεντρικά γραφεία του ΕΛΑΜ στη Λευκωσία, διαμορφώθηκε σε χώρο αγάπης και προσφοράς.

Εκατοντάδες συμπατριώτες και συμπατριώτισσες μας κατέφθασαν για να προμηθευτούν προϊόντα πρώτης ανάγκης, όπως κρέας, αυγά, φρούτα, πατάτες, ζυμαρικά, αλεύρι, ψωμί και πολλά άλλα.

Όπως πάντα το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο, μακριά από οποιεσδήποτε πολιτικές σκοπιμότητες, χωρίς να κοιτάζει την πολιτική ταυτότητα των συμπολιτών μας, βρίσκεται δίπλα σε ΟΛΟΥΣ όσους το χρειάζονται.

Μικροί και μεγάλοι, μέλη, φίλοι της Παράταξης μας και εθελοντές,  εργάστηκαν για να συλλέξουν μεθοδικά όλα όσα χρειάζεται μια οικογένεια για το γιορτινό τραπέζι και φέτος.

Η οικογένεια του ΕΛΑΜ δηλώνει την ευχαρίστηση και ικανοποίηση της να μπορεί να βοηθά οικογένειες με οικονομικά προβλήματα.

ΜΑΚΑΡΙ να έρθουν μέρες που ΚΑΜΙΑ οικογένεια και ΚΑΝΕΝΑΣ συνάνθρωπος μας να έχει ανάγκη, ειδικά τις Άγιες αυτές μέρες, και να μην χρειάζεται οποιαδήποτε βοήθεια, αφού οι εκάστοτε κυβερνώντες, οδήγησαν τον λαό στην φτώχεια και πολλές φορές στην εξαθλίωση.

Εικόνες πιο κάτω και από την ορεινή Λευκωσία:

Εικόνες από την διανομή τροφίμων στην Λάρνακα:

Η διανομή τροφίμων άρχισε 8 Απριλίου στην Λευκωσία και Λάρνακα και θα συνεχιστεί σε όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου τις επόμενες μέρες.

Εικόνες από την διανομή τροφίμων στην Λεμεσό Μεγάλη Παρασκευή 14 Απριλίου:

Διανομή τροφίμων πραγματοποίησε και η Τοπική ΕΛΑΜ Ταμασού:

Από την διανομή τροφίμων στην Πάφο το Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου: 

Από την διανομή τροφίμων από σπίτι σε σπίτι άπορων οικογενειών τις τελευταίες μέρες στην ελεύθερη Αμμόχωστο: 

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους και όλες!