Μαζί με τους 46 υποψήφιους Αστυνομικούς, οι οποίοι «κόπηκαν» στις επαναληπτικές ψυχομετρικές εξετάσεις για πρόσληψη στην Αστυνομία προκειμένου να διαμαρτυρηθούν προς «αποκατάσταση του δικαίου» έξω από το Προεδρικό, βρέθηκε το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.).

Οι διαμαρτυρόμενοι μετά την πορεία επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας σε Εκπρόσωπο της Προεδρίας της Δημοκρατίας, με το οποίο καλούν να αρθεί η αδικία εις βάρους τους.

Όπως ανέφεραν «Δεν είναι δυνατόν να μας λένε όλοι ότι έχουμε δίκιο και έχουμε αδικηθεί, ενώ παράλληλα να μας λένε ότι δεν μπορούνε να βρούνε λύση και δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο. Σε ένα κράτος δικαίου, είναι αδιανόητο να μας λένε ότι δεν μπορεί να επικρατήσει το δίκαιο ενώ αναγνωρίζουν τα λάθη τους οι ίδιοι. Κάποιοι από εμάς εδώ ταλαιπωρούμαστε εδώ και δύο χρόνια οικονομικά»

Σε δηλώσεις ο Εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Γεάδης Γεάδη, δήλωσε μεταξύ άλλων:
“Σε ένα δημοκρατικό κράτος δικαίου, πρέπει να υπάρχει ισονομία, ισοπολιτεία και ίση μεταχείριση. Ως εκ τούτου, ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) απαιτούμε άμεσα να αρθεί αυτή η αδικία και η ανισότητα. Ζητούμε να αποκατασταθεί η τάξη.”