Ο λαός αυτού του τόπου θυσιάστηκε οικονομικά για να γλιτώσει την Πατρίδα από την χρεοκοπία, από τα λάθη δηλαδή όσων μας κυβέρνησαν και μας έφτασαν έξω από την πόρτα της πτώχευσης. Το κούρεμα καταθέσεων και το κούρεμα μισθών ήταν έξω από τα όρια έξω από τα καθημερινά έξω από την ημερήσια διάταξη για τον κάθε πολίτη αυτού του τόπου κι όμως έγιναν εκείνες οι θυσίες για να κρατηθεί η Κύπρος και να μην πτωχεύσει. Τώρα, που κάποιοι διατείνονται για την περιβόητη ανάπτυξη, ας δουν επιτέλους τον λαό και ας δουν εκείνες τις θυσίες που έγιναν, ώστε να κρατηθεί η Πατρίδα μας μακριά από τέτοιες άσχημες οικονομικές συνθήκες. Ας δουν τους συνταξιούχους, τα νοικοκυριά, τους νέους μας.

Εισηγούμαστε το κούρεμα των δανείων, ώστε να μπορέσουν οι δανειολήπτες να αποπληρώνουν τις δόσεις τους και όχι να επιβαρύνονται όλους αυτούς τους τόκους και τα πανωτόκια. Να δώσουμε ελπίδες στους νέους μας με κατώτατους μισθούς όχι των 600 και 700 ευρώ, αλλά μισθούς που να μπορούν να ονειρευτούν και να κτίσουν το μέλλον τους. Να επενδύσουμε στον πρωτογενή τομέα και να δούμε επιτέλους τον Έλληνα της Κύπρου τερματίζοντας όλα εκείνα τα επιδόματα των αλλοδαπών, τα οποία προκαλούν το δημόσιο αίσθημα και αδειάζουν τα ταμεία του κράτους.

Επιμένουμε, επίσης, στο κλείσιμο των οδοφραγμάτων. Η Κύπρος χάνει κάθε χρόνο εκατομμύρια από το αλισβερίσι επιτηδείων με τα κατεχόμενα, τον τζόγο στα καζίνο και τα αμφιβόλου προέλευσης και ποιότητας προϊόντα που έρχονται από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές. Εάν συμβούν όλα αυτά, τότε ναι θα υπάρξει ανάπτυξη τότε θα μπορεί η Κύπρος μας να πορευθεί σε ένα υγιέστατο οικονομικό περιβάλλον με τους νέους μας ονειρεύονται και να δημιουργούν και τους συνταξιούχους μας να απολαμβάνουν τους καρπούς τόσων ετών.