Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη χοροεσπερίδα της Τοπικής Επιτροπής Περβολιών Λάρνακας του ΕΛΑΜ. Στην παρουσία δεκάδων συναγωνιστών και φίλων, η Παράταξη μας απέδειξε πως αποτελεί ανερχόμενη πολιτική δύναμη του τόπου μας και πως ακόμη πιο θετικά αποτελέσματα θα έρθουν στο μέλλον.

Εκ μέρους της Τοπικής Επιτροπής χαιρετισμό απηύθυνε ο Κοινοτικός Σύμβουλος Περβολιών Γιώργος Γεωργίου. Τους παρευρισκόμενους χαιρέτισε και ο Πρόεδρος του Ε.ΛΑ.Μ Χρίστος Χρίστου.

Στα Περβόλια το ΕΛΑΜ είναι τρίτη πολιτική δύναμη και αποδεικνύει πως αντλεί υποστηρικτές από όλους τους πολιτικούς χώρους, ακόμη και σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως “κομματικά σκληρές”.

Ο τρόπος με τον οποίο το ΕΛΑΜ προσεγγίζει τα μείζονα ζητήματα της Παράνομης Μετανάστευσης και της Ακρίβειας, βρίσκει σύμφωνους μεγάλη μερίδα των πολιτών του τόπου μας, αφού αυτός συνοψίζεται στην εξής φράση: ΠΡΩΤΑ Η ΚΥΠΡΟΣ!

Με την ευκαιρία αυτή, ευχαριστούμε θερμά το Κοινοτικό Συμβούλιο Περβολιών και τον Κοινοτάρχη για την παραχώρηση της Πλατείας και όλες τις διευκολύνσεις που μας παρείχαν.