Στα κατάμεστα Πολιτικά Γραφεία της Ε.Ο. Πάφου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) πραγματοποιήθηκε κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας από τον Πρόεδρο του Εθνικιστικού Κινήματος, Χρίστο Χρίστου, ο οποίος έτυχε θερμής υποδοχής από τους φίλους του Κινήματος στην Πάφο.

Ο ηγέτης του Εθνικιστικού Κινήματος ευχήθηκε σε όλους τους συναγωνιστές μία δυναμική και αγωνιστική χρονιά, με υγεία τόσο στους ιδίους αλλά και στις οικογένειές τους. Επίσης, ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ τόνισε ότι το 2019 θα είναι μια Εθνικιστική χρονιά, καθώς θα είναι το έτος που θα εκλεγεί για πρώτη φορά στα χρονιά της Κυπριακής Δημοκρατίας Εθνικιστής Ευρωβουλευτής.

Ακολούθως, ο κ. Χρίστου υπογράμμισε ότι το ΕΛΑΜ θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα, σε κάθε Εθνικό κάλεσμα, όπως πράττει από την ίδρυσή του. Με αφορμή το συλλαλητήριο στην Αθήνα αλλά και την επικείμενη συζήτηση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή των Ελλήνων, ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ έστειλε στην κυβέρνηση Τσίπρα το μήνυμα που πηγάζει από τη θέληση του Ελληνικού λαού:
Κάτω τα χέρια απ’ την Μακεδονία – Η Μακεδονία είναι ΜΙΑ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ.