Στα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης πραγματοποιήθηκε αγιασμός και η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας από την Επαρχιακή Οργάνωση Λευκωσίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του Ε.ΛΑ.Μ.), Χρίστος Χρίστου, ο οποίος έτυχε θερμής υποδοχής από τους φίλους του Κινήματος.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Κινήματός μας, ευχήθηκε καλή νέα αγωνιστική χρονιά σε όλους του συναγωνιστές, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην μάχη των επικείμενων εκλογών, με στόχο η Κύπρος να εκλέξει για πρώτη φορά στα χρονικά Εθνικιστή Ευρωβουλευτή, στο νέο Ευρωκοινοβούλιο, που εξ όσων φαίνεται από τις δημοσκοπήσεις θα υπάρχει έντονη παρουσία Εθνικιστικών κομμάτων από όλη την Ευρώπη, που θα έχουν σαν κύριους στόχους να αλλάξουν την Ευρώπη των τοκογλύφων, να φράξουν τον δρόμο της Τουρκίας, αλλά και να βάλουν φρένο στην παράνομη μετανάστευση.

Επιπλέον, ο κ. Χρίστου, αναφέρθηκε και στις πρόσφατες εξελίξεις με την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών όπου η ανθελληνική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ξεπούλησε το όνομα της Μακεδονία, ενώ τόνισε το πόσο σημαντικό είναι να συνεχιστεί ακόμα πιο δυναμικά ο αγώνας στην Κύπρο, για να μην έχει και το Κυπριακό την ίδια κατάληξη.