Τις τελευταίες ώρες ζούμε ένα πρωτοφανές κλίμα τρομοκρατίας καθώς οι εγκάθετοι του κατοχικού μορφώματος, η κυβέρνηση του Νίκου Ανανστασιάδη, λειτουργώντας ως υποχείριο του Ταλάτ προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους Έλληνες Εθνικιστές.

Η αστυνομία λειτουργώντας ως κομματική ιδιοκτησία καλεί  από το πρωί μέλη μας σε αστυνομικούς σταθμούς για καταθέσεις, ενώ σε κάποιες εκ των περιπτώσεων προβαίνει και σε έρευνες στους τόπους διαμονής τους. Μεταξύ των ατόμων δεν δίστασε να καλέσει και τον Μιχαλάκη Μιχαήλ, υποψήφιο Ευρωβουλευτή του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.).

Μετά την πτώση στα δικαστήρια της σκευωρίας που δημιούργησε η κυβέρνηση κατά των μελών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) και την πανηγυρική αθώωση των μελών του από τις κατηγορίες, προσπαθεί να πλήξει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα με κάθε τρόπο.

Στόχος τους να δημιουργήσουν πολιτική τρομοκρατία, μέσω των διώξεων κατά των μελών μας εν όψει των επικείμενων ευρωεκλογών, ενώ παράλληλα θέλουν να αποτρέψουν το συνεχώς διογκούμενο ρεύμα προς το κίνημα μας.

Καλό είναι να γνωρίζουν ότι τα βάλανε με λάθος άτομα, καθώς οι Έλληνες Εθνικιστές βασισμένοι πάνω στην αστείρευτη πίστη τους, δεν θα λυγίσουν. Η πολιτική τρομοκρατία και η φίμωση δεν θα περάσει.

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)