Η τουρκική προκλητικότητα έναντι του ελληνισμού συνεχίζεται αμείωτη. Μετά τις παραβιάσεις στο Αιγαίο, τις πειρατικές ενέργειες στις ελληνικές και τις κυπριακές θάλασσες, την μετατροπή της Αγίας Σοφιάς σε τζαμί, συνεχίζουν με το άνοιγμα της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου.

Οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητα ότι γίνεται κρούση σε ιδιοκτήτες περιουσιών στο παραλιακό μέτωπο με σκοπό να πουλήσουν την περιουσία τους, ενώ κάποιοι Ελληνοκύπριοι έχουν αναλάβει ακόμα και τον ρόλο του μεσίτη, θα πρέπει να θορυβήσουν άπαντες.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καλεί την Κυβέρνηση να μην παρακολουθεί αμέτοχη τις εξελίξεις, αφού πρέπει να δράσει προληπτικά ανατρέποντας τους τουρκικούς σχεδιασμούς, ενώ ταυτόχρονα, για να διασφαλίσει τα συμφέροντα της πατρίδας μας, θα πρέπει να κινηθεί ενάντια σε όσους λειτουργούν ως το μακρύ χέρι της Τουρκίας λειτουργώντας σαν «μεσίτες».

Πρώτιστα όμως, όλοι πρέπει να αντιληφθούν ότι η πολιτική του κατευνασμού δεν έχει επιφέρει κανένα απολύτως αποτέλεσμα, αντιθέτως, έχει αυξήσει κατακόρυφα τις τουρκικές επιδιώξεις.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)