Συζητήθηκε χθες σε επίπεδο αρχηγών πολιτικών κομμάτων στο Προεδρικό Μέγαρο το νομοσχέδιο για τις εκποιήσεις. Φυσικά από όλα τα πολιτικά κόμματα μοναδικός απών ήταν το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) και ο πρόεδρος του, Χρίστος Χρίστου, αφού για πολλοστή φορά το κίνημα μας αποκλείστηκε «δημοκρατικά». Αυτό φαίνεται εννοούν κάποιοι όταν λένε «δημοκρατία».

Ας επανέλθουμε όμως στα του νομοσχεδίου, αφού στόχος του συγκεκριμένου Δελτίου Τύπου δεν είναι ο δημοκρατικός αποκλεισμός του κόμματος μας.

Προς ψήφιση του νομοσχεδίου η Τρόικα επανέλαβε το τελεσίγραφο ότι αν δεν ψηφιστεί το νομοσχέδιο για τις εκποιήσεις ακινήτων, δεν πρόκειται να προχωρήσει σε εκταμίευση της επόμενης δόσης.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) παραμένει πιστό στην θέση του ότι δεν συναινεί αλλά τάσσεται κάθετα ενάντια στο νομοσχέδιο των εκποιήσεων. Ένα τέτοιο νομοσχέδιο όχι μόνο πρέπει να καταψηφιστεί αλλά ούτε καν να συζητείται, καθώς αποτελεί έγκλημα ενάντια στον λαό μας που θα τον αναγκάσει να επιστρέψει στις εποχές της βάρβαρης εισβολής του ’74, που ανάγκασε χιλιάδες συμπατριώτες μας να ξεσπιτωθούν.

Εδώ και τόσο καιρό, συζητούμε για την οικονομική κρίση και την οικονομική δυσχέρεια που έχει πλήξει τον τόπο μας. Δεν μας είπαν ακόμα πόσα χρωστάει ο λαός και σε ποιούς χρωστάει. Ακούμε μόνο ότι θα υπάρξει τιμωρία των ενόχων που διασπάθισαν το χρήμα και έσυραν την πατρίδα μας σε αυτά τα δύσβατα μονοπάτια, αλλά τίποτα δεν βλέπουμε.

Αν θέλουν να κάνουν εκποιήσεις, ας το πράξουν ξεκινώντας με τα σπίτια και την περιουσία των κλεφτών αλλά και όλων όσων ευθύνονται για την σημερινή κατάντια. Ας ξεκινήσουν από τα κόμματα και τους πολιτικούς, που όλα αυτά τα χρόνια εκμεταλλευόμενοι την ατιμωρησία έκτισαν πολιτικές καριέρες στις πλάτες του λαού.

Το μήνυμα μας ξεκάθαρο: Κάτω τα χέρια σας από την περιουσία του λαού και δήμευση της περιουσίας των κλεφτών ΤΩΡΑ!  Άμεση τιμωρία όλων των ενόχων!

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)