Κανένας εφησυχασμός και καμία αυταπάτη, από τις δήθεν ασφαλιστικές δικλείδες που θέτουν Βουλή και Κυβέρνηση για την προστασία της πρώτης κατοικίας και των μικρών επιχειρήσεων από την ληστεία που ετοιμάζουν οι τραπεζίτες και τα ξένα επενδυτικά ταμεία. Οι τραπεζίτες και η κυβέρνηση ανεξάρτητα από τις διαψεύσεις, ετοιμάζονται να βγάλουν στο σφυρί τα σπίτια των οικογενειών που η βάρβαρη πολιτική τους, τις έχει οδηγήσει σε αδυναμία αποπληρωμής των χρεών.

Η ψήφιση του σχετικού νόμου των εκποιήσεων δεν είναι η λύση. Αν η κυβέρνηση και τα συνεργαζόμενα κόμματα της Βουλής μαζί με την τρόικα θέλουν, όπως ισχυρίζονται, να κυνηγήσουν τους κακοπληρωτές και τα «μεγάλα ψάρια», μπορούν να το κάνουν ανά πάσα στιγμή χωρίς να απελευθερώσουν το ξεπούλημα των φτωχοποιημένων νοικοκυριών.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ) καλεί τον λαό σε αποφασιστική δράση για να υπερασπιστεί κάθε οικογένεια που θα επιχειρήσουν τραπεζίτες και κυβέρνηση να της πάρουν το σπίτι.

Ο λαός έχει κάνει υπεράνθρωπους συμβιβασμούς και η Κυβέρνηση οφείλει πλέον να αποδείξει πως είναι ταγμένη στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου και να σταματήσει να κρύβεται πίσω από τους ώμους των τοκογλύφων. Στόχος των κυβερνώντων θα έπρεπε να ήταν, η προστασία όλων των υπερχρεωμένων πολιτών, που κινδυνεύουν να μείνουν στους δρόμους, και να μην επιτρέψει να οδηγηθούν οριστικά στο περιθώριο και στην ανέχεια.

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)