Δεν πέρασε ένα 24ώρο από τα επεισόδια στο κέντρο της Παλιάς Λευκωσίας, πλησίον του Κέντρου Φιλοξενίας που εγκαινίασε η Κυβέρνηση, νέα σοβαρότατα επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο της πόλης της Πάφου, μεταξύ αλλοδαπών που πρόσκεινται σε διαφορετικές φατρίες.

Τα επεισόδια και η εγκληματικότητα των αλλοδαπών έχει καταστεί πλέον η καθημερινότητα όλων των Ελλήνων της Κύπρου, που βλέπουν τις γειτονιές τους να μετατρέπονται σε «γκέτο» και οι ίδιοι να έχουν καταντήσει ξένοι στην ίδια τους την πατρίδα.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θέτει την Κυβέρνηση ενώπιον βαρύτατων ευθυνών, καθώς η έλλειψη πολιτικής βούλησης για εφαρμογή μεταναστευτικής πολιτικής έχει οδηγήσει στην ασυδοσία και στην έξαρση της εγκληματικότητας των αλλοδαπών, που νιώθουν ότι μπορούν να δρουν ελεύθερα επιβάλλοντας τους δικούς τους νόμους.

Απαιτούμε από την Κυβέρνηση άμεσα να αξιοποιήσει το πακέτο των προτάσεων που ΜΟΝΟ το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) έχει καταθέσει, για εφαρμογή μια ολοκληρωμένης μεταναστευτικής πολιτικής που θα λειτουργεί αποτρεπτικά απέναντι σε όσα βιώνουμε πλέον καθημερινά. Ταυτόχρονα, πρέπει να ξεκινήσουν ισχυρές αστυνομικές περιπολίες στις «γκετοποιημένες» περιοχές, θέτοντας σε ισχύ την απόφαση του ΕΔΑΔ για απέλαση των παρανόμων μεταναστών, καθώς και όσων δεν σέβονται το κράτος που τους φιλοξενεί.

Θέλουμε την πατρίδα μας πίσω…

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)