Όπως πληροφορούμαστε μετά λύπης, γυναίκα 51 ετών από την Λεμεσό είναι δυστυχώς το πρώτο θύμα της γρίπης Η1Ν1 στις ελεύθερες περιοχές…

Η γυναίκα η οποία είχε βεβαρημένο ιστορικό υγείας νοσηλευόταν εδώ και μέρες, ωστόσο υπέκυψε στο μοιραίο. Μέσα σε δύο 24ωρα ο αριθμός των περιστατικών της γρίπης των χοίρων, που χρειάστηκε να νοσηλευτούν, από τα δεκατέσσερα αυξήθηκε στα δεκαεννέα. 

Δύο σε ιδιωτικά νοσηλευτήρια και τρία σε δημόσια νοσηλευτήρια με την κατάστασή τους να εξελίσσεται όπως λένε οι γιατροί, έως τώρα θετικά. Από τα δεκαεννέα αυτά περιστατικά κανένα ευτυχώς δεν αφορά παιδί, ενώ τα περισσότερα αφορούν πρόσωπα με βεβαρημένο ιστορικό υγείας, κι εδώ ακριβώς είναι το ανησυχητικό. 

Oι ιατρικές υπηρεσίες του κράτους παραταύτα δηλώνουν στο κοινό ότι βρίσκονται σε πλήρη επιφυλακή, διαβεβαιώνοντας με απόλυτη σιγουριά ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας… 

Σιωπή και απαξίωση ως συνήθως… Εθελοτυφλούν οι πάντες εις βάρος της υγείας των πολιτών μας. Έχουμε να κάνουμε με μία θλιβερή κυβέρνηση σε πλήρη απραξία.