Στην Κύπρο όλοι συμφωνούν ότι έχουμε μεταναστευτικό πρόβλημα και ότι γεμίσαμε με παράνομους μετανάστες κυρίως από την Αφρική και την Ασία. Κάποια κόμματα, οργανώσεις και μεμονωμένα άτομα ή σύνολα, υποστηρίζουν ακόμα ότι πρέπει να είμαστε μια πολυπολισμιτική χώρα και ότι δεν υπάρχει τίποτε κακό με αυτό. Το κομμουνιστικό ΑΚΕΛ πρωτοστατούσε με αυτή την ιδέα ενώ το ΕΛΑΜ διαφωνούσε τονίζοντας ότι σύντομα θα βρεθούμε σε δύσκολη θέση με όλους αυτούς τους παράνομους μετανάστες που κατακλύζουν την Κύπρο. Η Τουρκία σχεδίασε επιχειρήσεις για να διοχετεύσει αυτούς τους μετανάστες από την πράσινη γραμμή που υπάρχει στην Κύπρο, ή από θαλάσσης πολλές φορές με την βοήθεια ΜΚΟ (Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων) με ύποπτες διασυνδέσεις και σκοπούς.

Ο πρώην επικεφαλής των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών Πιέρ Μπροσάν προειδοποιεί ότι εάν η Ευρώπη και η Γαλλία δεν αλλάξουν ριζικά τις πολιτικές τους για τη μαζική μετανάστευση, θα μπορούσε να ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος και υποστηρίζει ότι «όλες οι πολυπολιτισμικές κοινωνίες είναι καταδικασμένες»

 O Μπροσάν ο οποίος διετέλεσε διευθυντής της γαλλικής ΔΓΣΕ από το 2002 μέχρι το 2008 έκανε σχόλια κατά την διάρκεια συνέντευξης στη Γαλλική εφημερίδα Le Fgaro.

«Όλες οι πολυπολιτισμικές κοινωνίες είναι καταδικασμένες σε περισσότερο ή λιγότερο βαθιές ρήξεις»  προειδοποίησε, προσθέτοντας  «Σε μια τέτοια κατάσταση, συμβαίνει οι μειονότητες να είναι βίαιοι νικητές και οι πλειοψηφίες να καθησυχάζουν τους χαμένους». Ο πρώην επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών προβλέπει ότι εάν ο Εμανουέλ Μακρόν κερδίσει τις προεδρικές εκλογές και δεν καταφέρει να αλλάξει ριζικά την προσέγγιση του στη μετανάστευση, θα μπορούσε να προκύψει εμφύλιος πόλεμος.

«Αυτή η σταδιακή αναταραχή του γαλλικού πληθυσμού είναι η μόνη που απειλεί άμεσα την πολιτική ειρήνη στο έδαφος μας» τόνισε , προειδοποιώντας ταυτόχρονα ότι οι μουσουλμάνοι μετανάστες και άλλοι από χώρες εκτός Ευρώπης έχουν αναπτύξει ένα «πνεύμα μετα-αποικιακής εκδίκησης» Προειδοποίησε επίσης ότι το σημαντικά υψηλότερο ποσοστό γεννήσεων του μεταναστευτικού πληθυσμού και το γεγονός ότι οι νεότερες γενιές που γεννήθηκαν από μετανάστες είναι «ακόμη λιγότερο ενσωματωμένες στη γαλλική κοινωνία από τους γονείς τους» απειλεί τον ιστό της γαλλικής κοινωνίας.

Αυτό συμβαίνει και στην Κύπρο που το ποσοστό των μεταναστών είναι πολύ μεγαλύτερο από το επιτρεπόμενο σύμφωνα με α ευρωπαϊκά πρότυπα. Στην Κύπρο πρέπει να γίνει άμεσα αυτό που πρότεινε ο προεδρικός υποψήφιος Έρικ Ζεμούρ, δηλαδή «ανακαταμέτρηση».παρέχοντας κίνητρα ή εξουσιοδοτώντας με άλλο τρόπο την επιστροφή εκατομμυρίων μεταναστών στις πατρίδες τους.

Ο Μπροσάν συμπεραίνει τέλος ότι «το μέλλον είναι σκοτεινό, ακόμα πιο σκοτεινό για τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Στην καλύτερη περίπτωση, οδεύουν προς μια ανυποψίαστη κατάρρευση της ποιότητας ζωής τους, στη χειρότερη περίπτωση τους οδηγούμε σε τρομερές αντιπαραθέσεις (μια έκρηξη). Πιθανότατα θα υπάρξει συνδυασμός και των δύο, εν μέσω αυξανόμενης σύγχυσης»

Ο Μπροσάν έκανε σχόλια εν μέσω ενός ακόμη κύματος ταραχών μεταναστών που πλήττουν μητροπολιτικές περιοχές της Γαλλίας στο Remix News: « Από την προηγούμενη εβδομάδα οι πόλεις Sevran και Aulnay-sous-Bois  στα προάστεια του Παρισιού αποτελούν σκηνές αληθινού αστικού ανταρτοπόλεμου, ενώ παρόμοιες σκηνές έχουν παρατηρηθεί στη Βιλερμπάν και το Βενισιέ, στα προάστεια της Λυών. Κάθε φορά τα επεισόδια μεταξύ αστυνομικών που προσπαθούσαν να επιβάλουν το νόμο και βίαιων εγκληματιών ήταν η αρχική αιτία ταραχών, πυροβολισμών και πολλαπλών πυρκαγιών, με ενέδρες εναντίον αστυνομικών ομάδων που κλήθηκαν ως ενισχύσεις»

Τα πιο πάνω μας θυμίζουν τα γεγονότα των μεταναστών στην Πάφο και στο Πουρνάρα που συνέβησαν πρόσφατα στον τόπο μας.

Δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε πέρυσι, αποκάλυψε ότι η πλειοψηφία του γαλλικού λαού ανησυχεί για «ευρωπαϊκούς, λευκούς και χριστιανικούς πληθυσμούς που απειλούνται με εξαφάνιση» ως αποτέλεσμα της μουσουλμανικής μετανάστευσης.

 Όλα τα πιο πάνω δικαιώνουν πλήρως την μεταναστευτική πολιτική του ΕΛΑΜ που φωνάζει εδώ και χρόνια. Πραγματικά δεν ξέρω τι περιμένει η κυβέρνηση Αναστασιάδη και δεν προχωρά με όλα τα μέτρα που πρότεινε το ΕΛΑΜ και γνωρίζει πολύ καλά για να σώσουμε πλέον την πατρίδα μας. Μπορώ να προβλέψω ακόμα ότι ίσως ο Εμανουέλ Μακρόν χάσει την νίκη αυτό τον μήνα  να εξασφαλίσει δεύτερη προεδρική θητεία από αυτό ακριβώς τον λόγο, τη χαλαρή μεταναστευτική του πολιτική και να κερδίσει η ηγέτης των ακροδεξιών Μαρί Λεπέν λόγω της στήριξης της στους φτωχούς και στην σωστή μεταναστευτική της πολιτική για να σώσει τη χώρα της από τους μουσουλμάνους.

Αινείας