Δεκάδες οικογένειες συμπατριωτών μας, σε χωριά των περιοχών Σολέας, Μαραθάσας και Πιτσιλιάς, στηρίχθηκαν, με διανομή τροφίμων από πόρτα σε πόρτα. Την όλη οργάνωση, ετοιμασία και διανομή των πακέτων στήριξης, ανέλαβαν και εκτέλεσαν στελέχη της Κεντρικής Διεύθυνσης Οργανωτικού με την βοήθεια συναγωνιστών της περιοχής.

Τα πακέτα περιλάμβαναν, κρέας, αυγά, δημητριακά, πατάτες, ζυμαρικά, φρούτα και άλλα προϊόντα, όλα αγορασμένα με τον 13ο μισθό των βουλευτών του Κινήματος και από χρήματα της κρατικής χρηματοδότησης του ΕΛΑΜ.

Στις οικογένειες με παιδιά, οι περισσότερες των οποίων είναι πολύτεκνες, διανεμήθηκε καινούργιος παιδικός ρουχισμός, αλλά και γλυκά. Για τον ρουχισμό και τα γλυκά, διατέθηκε μέρος του ποσού που μαζεύτηκε από την φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε πρόσφατα το στέλεχος της ΚΔΟ Μαρίνα Πολυκάρπου, στην παρουσία του Προέδρου του ΕΛΑΜ κου Χρίστου Χρίστου.

Υπόσχεση μας, είναι ότι το ΕΛΑΜ θα συνεχίσει ακατάπαυστα το κοινωνικό του έργο και μετά τις 28 Ιανουαρίου, στηρίζοντας έμπρακτα τις ομάδες του πληθυσμού που χρειάζονται κάθε είδους βοήθεια, καθώς ο δικός μας τρόπος ζωής δεν είναι προεκλογικός.

Ευχόμαστε στους Έλληνες της Κύπρου, υγεία και δύναμη στον αγώνα που διεξάγουμε όλοι καθημερινά για την Απελευθέρωση της Πατρίδας μας και την διάσωση της Ιστορίας, των Αξιών και των Ιδανικών μας.

Καλά και Ευτυχισμένα Χριστούγεννα