Την αθώωση και απαλλαγή του 44χρονου Ρώσου από τις κατηγορίες της υπόθεσης του οίκου ανοχής “Ναός της Αφροδίτης”, αποφάσισε σήμερα το Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε στη Λεμεσό, κρίνοντας πως η κατηγορούσα αρχή απέτυχε να αποδείξει την ενοχή του.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε γύρω στις 14:00, με την απόφαση του Κακουργιοδικείου να αναφέρεται σε αναξιόπιστη μαρτυρία της 27χρονης Μαροκινής καλλιτέχνιδας, που ήταν και η βασική μάρτυρας κατηγορίας. Υπέδειξε ακόμη πως από τις μαρτυρίες των υπόλοιπων γυναικών, που δεν κλήθηκαν να καταθέσουν στο δικαστήριο γιατί απελάθηκαν, δεν προέκυψαν επαρκή στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο 44χρονος τις εξωθούσε στην πορνεία.

Ακόμη, το Κακουργιοδικείο αναφέρθηκε σε “ατεκμηρίωτες υποβολές”, σε σχέση με τα ονόματα επώνυμων προσώπων στα οποία είχε αναφερθεί κατά τη διαδικασία η υπεράσπιση.

Ο  44χρονος, αντιμετώπιζε κατηγορίες για σεξουαλική εκμετάλλευση ενηλίκων προσώπων, εμπορία προσώπων, μαστροπεία, αποζείν από κέρδη πορνείας και διατήρηση οίκου ανοχής.

Κάπως έτσι κουκουλώνεται μια υπόθεση με εμπλεκόμενους διάφορους επιφανείς κυρίους και πολιτικούς. Σε ακόμα μία υπόθεση βλέπουμε να μην τιμωρείται κανείς. Δυστυχώς αυτή είναι η πικρή πραγματικότητα, ασυδοσία και ατιμωρησία, η αιτία για την σημερινή κατάντια της Κύπρου.