Γιόρτασαν έξαλλα εκεί στο ΔΗΣΥ φαίνεται, την υπερψήφιση του νομοσχεδίου αφερεγγυότητας και μέσα στα πανηγύρια μάλλον εντόπισαν το «μαγικό» ντουλαπάκι του τέως Προέδρου. Ας ελπίσουμε μόνο η αστυνομία να μην στήσει αλκοτέστ πλησίον του μεγάρου της Πινδάρου. Γι’ αυτό παρακαλούμε κάποιον να τους πάρει τα κλειδιά να μην οδηγήσουν …

Δεν μπορούν να εξηγηθούν αλλιώς οι δηλώσεις του νυν Προέδρου του ΔΗΣΥ …  

Σύμφωνα με δηλώσεις του στα γραφεία του ΔΗΣΥ, μετά από συνάντηση με εκπροσώπους της ΟΕΒ, του ΚΕΒΕ και τον Κυπριακό Σύνδεσμο Εταιρειών Έρευνας και Καινοτομίας, ο Νεοφύτου αφού αρχικά είπε το εξής απίστευτο, “αυτό το Πλαίσιο Αφερεγγυότητας που ψηφίσαμε είναι Πλαίσιο για τον φτωχό άνθρωπο, για τον απλό άνθρωπο”, εμπαίζοντας στην κυριολεξία την νοημοσύνη του λαού. Στην συνέχεια ερωτηθείς αν το Νομοσχέδιο θα γίνει αποδεκτό από την Τρόικα, ο Νεοφύτου διέψευσε αυτό που είχε αρχικά ακουστεί σε ρεπορτάζ ότι διαβουλεύτηκε με την Τρόικα, λέγοντας ότι ο ίδιος δεν είναι ο εντολοδόχος της Τρόικας στην Κύπρο. Πρόσθεσε πως ήταν και παραμένει αντιτροϊκανός, γιατί εδώ και επτά χρόνια επέμενε για την αναγκαιότητα να παίρναμε σκληρά μέτρα, για να αποφεύγαμε τα χειρότερα και να μην χρειαζόμασταν την Τρόικα.

Εδώ στην Κύπρο ισχύει από ότι φαίνεται το ρητό, ότι δηλώσεις είσαι!

Φυσικά και ο κ. Νεοφύτου είναι αντιτροϊκανός, όπως κάποιος άλλος που δεν έχει εξάρτηση από το ποτό, όπως ο ίδιος δήλωσε σε συνέντευξη του. Το επόμενο ίσως είναι το άλλο με τον ιπτάμενο γαΐδαρο.

Παρακαλούμε κάποιος να τους πάρει τα κλειδιά των αμαξιών τους. Είναι πραγματικά επικίνδυνο.

Αν είναι ποτέ δυνατόν, οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές της Τρόικα, τα πιόνια των διεθνών τοκογλύφων, που λειτουργούν σαν υποχείρια τους εκτελώντας τις εντολές τους κατά γράμμα, να δηλώνουν αντιτροϊκανοί!

Τι άλλο θα ακούσουμε; Πόση κοροϊδία πια;