Να μην κοροιδευόμαστε τα social media όχι μόνο μπήκαν στις ζωές μας, αλλά αποτελούν και ένα σημαντικό όπλο στα χέρια επιχειρηματιών, οργανισμών, εταιρειών, προιόντων, πολιτικών κλπ. Σε αυτό το τελευταίο αξίζει να σταθούμε διότι μέχρι και είδηση έχει γίνει το γεγονός ότι τα στρατηγεία των υποψηφιών ποντάρουν αρκετά στα social και κυρίως στα like που μπορούν να εισπράξουν.

Σύμφωνα λοιπόν με την είδηση πανηγυρίζουν στο επιτελείο Μαλά διότι έκαναν ήδη την πρώτη ανατροπή. Κατάφεραν να ξεπεράσουν μετά από αρκετό καιρό σε like την ιστοσελίδα στο facebook του επιτελείου του Νικόλα Παπαδόπουλου.

Σύμφωνα με τα προχθεσινά αποτελέσματα η ιστοσελίδα Σταύρος Μαλάς είχε 17.714 άτομα που ακολουθούν αυτή τη σελίδα, ενώ η σελίδα Νικόλας Παπαδόπουλος είχε 16.708 άτομα.

Τους προκαλούμε να αφήσουν το ΕΛΑΜ και τον υποψήφιο του Χρίστο Χρίστου να διαγωνιστεί και σε αυτό το κομμάτι επί ίσοις όροις, αλλά δεν τολμούν διότι θα δουν πώς το ΕΛΑΜ δεν κερδίζει μόνο στην κάλπη, αλλά και στα like.

Το επόμενο στάδιο είναι να μας απαγορεύουν να ψηφίσουμε διότι όλα τα άλλα τα έπραξαν. Δεν είναι τυχαίο ότι έχουν ξεδημοσιευτεί όλες οι επίσημες ιστοσελίδες του κινήματός μας, αλλά ακόμη και η επίσημη ιστοσελίδα του υποψηφίου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου, του προέδρου και βουλευτή Χρίστου Χρίστου.

Ως εκ τούτου, όταν οι άλλοι διαγωνίζονται για τα like, του ΕΛΑΜ δεν του επιτρέπεται ούτε να αναρτήσει δημόσια τις θέσεις του, για τέτοια δημοκρατία μιλάμε.

Ανδρέας Θεοφυλάκτου

Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου ΕΛΑΜ