Λίγες μέρες μετά την επίθεση που δέχτηκαν τα Πολιτικά Γραφεία της Ε.Ο. Λεμεσού του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), πραγματοποιήθηκε δυναμική εκδήλωση Αντίστασης ενάντια στο κλίμα τρομοκρατίας που προσπαθούν να χτίσουν γύρω από το Εθνικιστικό Κίνημα. Οι συναγωνιστές έστειλαν το ηχηρό μήνυμα πως Κανένας δεν πρόκειται να φιμώσει την ατόφια φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών.

Στο βήμα ανέβηκαν ο Επαρχιακός Λεμεσού Στέλιος Νεάρχου, το Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Μάριος Βασιλείου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Παραλιμνίου Στάθης Κωνσταντίνου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Λεμεσού Φοίβος Αλκιβιάδης στέλνοντας το δικό τους δυναμικό μήνυμα αντίστασης, τονίζοντας πως με τέτοιες επιθέσεις από το παρακράτος, το μόνο που θα πετύχουν είναι να ατσαλώνουν την πίστη μας.

Τελευταίος ομιλητής ο Πρόεδρος και βουλευτής του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Χρίστος Χρίστου, ο οποίος σε μια φλογερή ομιλία δήλωσε πως οι Έλληνες Εθνικιστές δεν πτοούνται ούτε από πολιτικές διώξεις, ούτε από τις άνανδρες επιθέσεις του αριστερού παρακράτους. Τόνισε επίσης πως κανένας δεν μπορεί να φιμώσει και να φοβίσει τους ΕΛΑΜίτες.

Ακολούθως ο Πρόεδρος του Κινήματος αναφέρθηκε στην τουρκική προκλητικότητα, που βρίσκει πρόσφορο έδαφος λόγω των συνεχών υποχωρήσεων από τις κυβερνήσεις Λευκωσίας και Αθήνας. Παράλληλα, ανακοίνωσε πως το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο θα κατέλθει αυτόνομα στις προεδρικές εκλογές του 2018, ορθώνοντας ανάστημα απέναντι κομματικό κατεστημένο που προωθεί μια “λύση” Ομοσπονδίας, υψώνοντας τα λάβαρα της Εθνικής Αντίστασης.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος να δονούν την ατμόσφαιρα και τους συναγωνιστές να δίνουν όρκο Νίκης στον αγώνα που διεξάγουμε για την Απελευθέρωση της Κύπρου.