Εξετάσαμε σήμερα στην επιτροπή Εσωτερικών το θέμα της ανέγερσης εστιών στην περιοχή Παρισινού, την οποία έχουμε επισκεφθεί ως Κίνημα και είδαμε ιδίοις όμμασι τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν από την ανέγερση των συγκεκριμένων εστιών. Η συγκεκριμένη περιοχή, έχει μόνο ένα δρόμο που οδηγεί σε αδιέξοδο, ο οποίος αποτελεί ταυτόχρονα και την είσοδο και την έξοδο.

Ως εκ τούτου, η δημιουργία επιπλέον 36 μονοκατοικιών και η δημιουργία περί των 50 χώρων στάθμευσης, όχι μόνο θα δημιουργήσει κυκλοφοριακό πρόβλημα, αλλά θα δημιουργήσει και προβλήματα ασφάλειας.

Θα είμαστε κάθετοι και ξεκάθαροι, ότι κανένα οικονομικό συμφέρων δεν πρέπει να είναι πάνω από την ασφάλεια των πολιτών!

Επιπλέον, ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θέτουμε κάποια ερωτήματα που εύλογα πηγάζουν μέσα από την εξέταση του συγκεκριμένου θέματος, αλλά δεν έχουν απαντηθεί από τους αρμόδιους ενώπιον της Επιτροπής. Πιο συγκεκριμένα ερωτούμε, κατά πόσο έχουν ασκηθεί πολιτικές πιέσεις και αν έχουν υπάρξει πολιτικές παρεμβάσεις, προς το τμήμα Πολεοδομίας. Επίσης διερωτόμαστε, ποιοι είναι οι μέτοχοι πίσω από το συγκεκριμένο έργο, καθώς για πρώτη φόρα εκδίδονται άδειες σε περίοδο 1,5 μήνα, ενώ σε άλλες περιπτώσεις χρειάζεται πέραν των 8 μηνών!

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)