«Προδότης, δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι κι εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει»! (Θουκυδίδης)

Τα πιο πάνω λόγια αποτυπώνουν στην κυριολεξία τις ενέργειες των επιόρκων πολιτικών και ανωτέρων πολιτειακών αξιωματούχων που έχουν καταντήσει την πατρίδα μας πεδίο ύβρεως και ανηθικότητας. Οι αποκαλύψεις για «θαλασσοδάνεια» 29 νυν βουλευτών αποδεικνύουν ότι αυτοί που υποτίθεται είναι διορισμένοι από τον λαό για να τον προστατεύουν, είναι εκεί για να προστατεύουν τα προσωπικά τους οφέλη, την στιγμή που οι συμπατριώτες μας έχουν καταδικαστεί από τις τράπεζες σε «οικονομικό θάνατο».

Οι κατηγορίες για χρηματισμό του βοηθού Γενικού Εισαγγελέα, ο ρόλος που διαδραματίζει η Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας και η άρνηση των βουλευτών να υποβάλουν το πόθεν έσχες, αλλά και η προσπάθεια να κλείσουν όπως – όπως την υπόθεση Βγενόπουλου, δίδουν μία πολύ σκοτεινή και φαιδρή εικόνα για το παιχνίδι που παίζεται εις βάρος του λαού που κοιτά τους θεσμούς να καταρρέουν, σαν χάρτινος και βρώμικος πύργος, ο ένας μετά τον άλλο.

Αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι το κράτος ελέγχεται από επίορκους και καμία διαλεύκανση των κατηγοριών δεν αναμένουμε να γίνει αφού σε αυτό το μέγα-σκάνδαλο εμπλέκονται όλες οι συνταγματικές εξουσίες της χώρας.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θεωρεί σαν μόνη διέξοδο τη παραίτηση της Kυβέρνησης όσο και της Bουλής μετά και το νέο φιάσκο, ενώ ζητούμε επιτέλους να μας υποδείξουν τελικά ΠΟΣΑ, σε ΠΟΙΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ χρωστούμε και να γίνει κούρεμα του απεχθούς χρέους.

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)