Με κάθε επισημότητα έριξε τις μάσκες του πατριωτισμού, ο Δημοκρατικός Συναγερμός.

Συγκεκριμένα μετά από συνάντηση με το Τουρκο”κυπριακό” Κόμμα Κοινοτικής Δημοκρατίας, ανακοινώθηκε δικοινοτικό φεστιβάλ τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Η παράταξη του “την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω” δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο και αποδεικνύει για μία ακόμη φορά πως φοράει τις πατριωτικές κορόνες μόνο για να αλιεύσει ψήφους από τους αγνούς Έλληνες πατριώτες.

Αυτοί που κατηγορούσαν τόσα χρόνια την ΕΔΟΝ και το ΑΚΕΛ για ελληνοτουρκική φιλία, έρχονται σήμερα να κάνουν ακριβώς τα ίδια αίσχη. Αυτοί που τόσα χρόνια εξελέγονταν με τις ελληνικές σημαίες, τώρα θα τις βάλουν στο ντουλάπι για να συνεργαστούν με τον κατακτητή και τους σφετεριστές των περιουσιών μας.

Πλέον δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία. Ο κόσμος αντιλαμβάνεται με τον καλύτερο τρόπο τι πάει να πει Δημοκρατικός Συναγερμός, εν έτει 2015 και κανένα “δεν γνώριζα” δεν είναι ανεκτό. 

Η περήφανη ελληνική νεολαία φτύνει κατάμουτρα τους εμπνευστές του ανθελληνικού αυτού πανηγυριού και συντάσσεται με την μοναδική αγνή φωνή της Κύπρου, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.).

Μέτωπο Νεολαίας

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)