Την ίδια ώρα που ο Νίκαρος διασκεδάζει σε γνωστά νυκτερινά κέντρα της Λεμεσού, πίνοντας και τραγουδώντας, λίγα μέτρα πιο κάτω στην ίδια πόλη μετά από μερικές ώρες μια συμπατριώτισσα μας μαζί, με το νεογέννητο παιδί της, ψάχνει φαγητό απεγνωσμένα στα σκουπίδια για την ίδια και τα παιδιά της.

Αυτή ήταν η ανάπτυξη και η επανάκαμψη της οικονομίας που μας έταζε προεκλογικά, ο λαλίστατος τότε υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατίας. Δυστυχώς θα έπρεπε να ντρέπεται, ακόμα και να κυκλοφορεί, για την κατάντια που επέφερε στην Κυπριακή κοινωνία. Όμως όπως φαίνεται και από την φωτογραφία, δεν του καίγεται καρφί το τι συμβαίνει γύρο του, αφού αυτός εξασφάλισε ένα άνετο μέλλον.

Ας περπατούσε λίγα βήματα πιο κάτω για να έβλεπε τι κατάσταση επικρατεί με την δική του αδέξια μνημονιακή πολιτική που θα μας έσωζε από την πλήρη κατάρρευση. Αντίς να σπαταλά τα χρήματα του σπάζοντας τα στα νυκτερινά κέντρα και στα Ουίσκια, καλύτερα να έδινε κάποια από αυτά στους άπορους συμπατριώτες μας, ή στην δύσμοιρη μάνα και το νεογνό παιδί της που πένεται.

Στην θέση σας θα χάναμε τον ύπνο μας και για λόγους ευθιξίας θα παραιτούμασταν. Σας δικαιολογούμε μόνο αν βγήκατε να πιείτε για να ξεχάσετε.

Η φωτογραφίες που παραθέτουμε αποτελούν τον άκρων άωτον του παραλόγου και όπως λέει μια κινέζικη παροιμία μια φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις, γι αυτό περαιτέρω σχόλια είναι περιττά.

nikos fec4c

ginaika skoupidia 001 c7a78

ginaika skoupidia 007 c50c2

ginaika skoupidia 018 7f2ec

Diafores 14a90