Ο ξεπεσμός εκεί στο μέγαρο Πινδάρου δεν έχει τελειωμό. Η υποταγή κάποιων, αλλά και το μεγαλείο της πολιτικής του ραγιά που μας διδάσκουν καθημερινά τα στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού, είναι ανεπανάληπτο.

Δυστυχώς, αυτά τα άτομα με θράσος χιλίων πιθήκων κατά καιρούς καπηλεύονται τους αγώνες των ηρώων, για δικό τους προσωπικό όφελος, παρουσιαζόμενοι ως δήθεν πατριωτικό κόμμα. Να μην ξεχνάμε και τα διάφορα Εθνικόφρωνα σωματεία που λειτουργούν σαν άνδρα του ΔΗΣΥ, σε διάφορες πόλεις και χωριά, παρασύροντας χιλιάδες συμπατριώτες να εξάγουν λανθασμένα συμπεράσματα για το συγκεκριμένο κόμμα, αντλώντας έτσι χιλιάδες ψήφους.

Θα θέλαμε να αναφερθούμε στον καραβοκύρη πλέον του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, που μέσα στο κλίμα της υπέρμετρης χαράς του για την εκλογή του Ακιντζί στα κατεχόμενα, δεν μπόρεσε να κρυφτεί και κάπου φαίνεται να ξεχάστηκε και άρχισε να μιλάει και Τούρκικα, την γλώσσα των συμπατριωτών του, όπως τους αποκάλεσε, πολλάκις, ο δικός του Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Μεταξύ των μηνυμάτων, από τους διάφορους υπέρμαχους της Ελληνοτουρκικής φιλίας, χαρακτηριστικά ξεχώρισε αυτό του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, στα τουρκικά όπου εξέφραζε την ελπίδα του για λύση συγχαίροντας τον Μουσταφά Ακιντζί.

Αναλυτικά:

Averof Neofytou ‏@AverofCY 16m16 minutes ago @MustafaAkinci_1 ‘e tebrikler! Seçilmesi doğru uzlaşma için umut yaratır. Türkiye’nin buna izin vereceğini umut ediyoruz! #cyprus 

averofTURKEY 07bd4

Παρουσιάζουμε και την εικόνα, γιατί ο Αβέρωφ έχει και την τάση να μετατρέπει το άσπρο σε μαύρο, όπως προ ολίγων ημερών που με το ίδιο απύθμενο θράσος δήλωσε ότι είναι σφόδρα αντιμνημονιακός (!!!)

Πραγματικά δεν έχουμε λόγια που μπορούμε να περιγράψουμε τα όσα αναφέραμε πιο πάνω, για τους γιαλαντζί πατριώτες, όπως πολύ σωστά τους περιγράψαμε κάποτε, τίτλο που έρχονται να κερδίζουν επάξια σήμερα.

Από ελληνόφωνοι, σήμερα τουρκόφωνοι; Σα δεν ντρέπεστε …