Κοίταξε να δεις που έπρεπε να πλησιάσουν οι προεδρικές εκλογές για να θυμηθεί ο πρόεδρος Αναστασιάδης ότι η Τουρκία έκανε παιγνίδια σε όλη την διάρκεια των συνομιλιών για την περιβόητη εκείνη επίλυση του κυπριακού που μας στοίχισε ούτε ξέρουμε πόσα μας στοίχισε για να τρώνε ελβετικά τυριά σε χιονισμένα τοπία παρεούλα με τον Μουσταφά Ακκιντζί. Με τον ρυθμό που πάει θα καταγγείλει και την Τουρκία για τα εγκλήματα του 1974.

Πάντως να λέμε και του στραβού το δίκαιο αυτή η Κυβέρνηση είναι όλο εκπλήξεις. Ξεκίνησαν με το κούρεμα-έκπληξη και μετά πέρασαν στην έκπληξη-ανάπτυξη. Άλλο σπουδαίο δίπτυχο αυτό. Στη συνέχεια βρέθηκαν κάμποσα εκατομμύρια για να τάσσουμε από εδώ και από εκεί για έργα, ενώ συνεχίζουμε να κόβουμε λεφτά από τις συντάξεις των χαμηλοσυνταξιούχων και να τους ζητάμε να πληρώνουν τα άδεια έτσι και αλλιώς λεωφορεία.

Σε χθεσινό άρθρο μας αναφερθήκαμε ξανά στους κινδύνους που υπάρχουν μπροστά μας ως λαός για να καταστούμε μειοψηφία στον ίδιο μας τον τόπο, ενώ σε άλλα άρθρα μας μιλήσαμε για τις οικογένειες που συνεχίζουν να ζουν στα όρια της φτώχειας. Αυτά, όμως, είναι ψιλά γράμματα για μερικούς-μερικούς όχι όμως για το εθνικιστικό κίνημα.

Ανδρέας Θεοφυλάκτου

Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου ΕΛΑΜ