Η οικογένεια του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) με βαθιά θλίψη αποχαιρετά ένα ακούραστο αγωνιστή, φίλο και παν’ απ’ όλα πραγματικό συναγωνιστή, τον αδελφό Ανδρέα Περικλέους «Τσέχο».

Οι έντονες ανησυχίες του για τα πολιτικά δρώμενα, τον κρατούσαν πάντα σε εγρήγορση, οδηγώντας τον να ενταχθεί ενεργά στις γραμμές της Παράταξής μας, ενώ ουδέποτε αρνήθηκε να βοηθήσει όταν υπήρχε ανάγκη, είτε στις πυρκαγιές, είτε σε φιλανθρωπικές διανομές τροφίμων. Η απέραντη του αγάπη για το Έθνος ουδέποτε του επέτρεψαν να εγκαταλείψει την μάχη του για την Πατρίδα, ακόμη και όταν η ασθένεια τον είχε εξασθενήσει.

Σε κάθε τι που έκανε πάντα ήθελε να είναι νικητής. Δυστυχώς, στην τελευταία μάχη που έδωσε δεν τα κατάφερε, αφήνοντας την οικογένεια του ΕΛΑΜ πιο φτωχή.

Ο Πρόεδρος, το Πολιτικό Συμβούλιο και η Κεντρική Επιτροπή του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) εκφράζουν από καρδιάς τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Ας είναι αιωνία σου η μνήμη συναγωνιστή. Σου δίνουμε υπόσχεση ότι δεν θα υποστείλουμε ποτέ τα λαβαρα του αγώνα, όπως εσύ θα ήθελες.

Η κηδεία θα τελεστεί, Δευτέρα (4/9/23) – ώρα 17:00, στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στα Λατσιά.