Η οικογένεια του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), ο Πρόεδρος, τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, καθώς και όλα τα στελέχη της Παράταξης μας, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό του Θέμη Θωμά.

Δυστυχώς σήμερα, η Κύπρος είναι πιο φτωχή, αφού έχασε έναν λεβέντη που χαρακτηριζόταν από την φιλοπατρία του, την αγάπη του για το Έθνος, την Ελλάδα, τον τόπο μας και το Ε.ΛΑ.Μ.

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου συναγωνιστή Θέμη. Καλό σου ταξίδι και κουράγιο στην οικογένεια σου από όλους μας.

Σύντομο βιογραφικό:

Ο Θέμης Θωμά γεννήθηκε στις 26/06/1959 στο χωριό Αθηαίνου της Επαρχίας Λάρνακας και κατοικούσε στο Κίτι. Νυμφευμένος με την Κωνσταντία Θωμά από το γένος Κοτσώνια και πατέρας τριών ενήλικων παιδιών.

Απόφοιτος της κλασικής κατεύθυνσης του Γυμνασίου Αγίου Γεωργίου, ενώ ακολούθως κατά την στρατιωτική του θητεία υπηρέτησε στην 33 Μοίρα Καταδρομών.

Ήταν κάτοχος πτυχίου Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο Διεθνές Δίκαιο.

Τόσο στα μαθητικά, όσο και στα φοιτητικά του χρόνια ασχολήθηκε ενεργά με τα κοινά, ενώ διετέλεσε Πρόεδρος της ΠΕΟΦ Κομοτηνής.

Εργάστηκε στη Δημόσια Υπηρεσία για τέσσερα έτη, ενώ διετέλεσε Πρόεδρος της Σχολικής Εφορίας της περιφέρειας Κιτίου για οκτώ συναπτά έτη, από το 1993 έως το 2001.

Από το 1990 ασκούσε το επάγγελμα του δικηγόρου, διατηρώντας Δικηγορική Εταιρεία στην Λάρνακα.

Στις βουλευτικές εκλογές του 2021 ήταν αριστίνδην υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του Ε.ΛΑ.Μ στην Λάρνακα.