Η παιδεία αποτελεί την ραχοκοκκαλιά ενός Έθνους. Η παιδεία είναι που θα μάθει τον νέο να αγαπήσει την πατρίδα του, θα διδάξει στην νεολαία την ιστορία μας, θα τον μετατρέψει από έφηβο σε εργαζόμενο ενεργό πολίτη. Μία ελληνοκεντρική παιδεία με πλήρη σεβασμό στους αγώνες των προγόνων μας είναι που θα κρατήσει άσβεστο τον ελληνισμό της Κύπρου.

Στην Κύπρο όμως του 2014 τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για την νεολαία και κανείς δεν θέλει να την στρέψει στις Εθνικές της ρίζες. Τα νέα αναλυτικά προγράμματα, η εισαγωγή του μαθήματος της Ομοσπονδίας και οι επαναπροσεγγιστικές απόπειρες στα εκπαιδευτικά ιδρύματα μοναδικό στόχο έχουν να ελέγξουν την σκέψη και την κρίση των νέων.

Έχουμε όμως πλήρη εμπιστοσύνη στην ελληνική νεολαία. Μπορεί να αποτελέσει τον μοναδικό ζωντανό οργανισμό της πατρίδας μας που θα στείλει στα σπίτια τους όλους αυτούς τους διεφθαρμένους που έχουν καταστρέψει το μέλλον της.

Το Μέτωπο Νεολαίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) καλεί όλους τους μαθητές να βρίσκονται σε εγρήγορση. Έρχονται δύσκολες μέρες και θα χρειαστεί να αντισταθούν με κάθε μέσο. Εάν η νεολαία παραμείνει αδιάφορη, τότε όλα είναι τελειωμένα, κανείς δεν πρόκειται να αγωνιστεί. Υψώστε ψηλά τα λάβαρα του Έθνους, απαιτήστε το μέλλον σας και να είστε βέβαιοι πως θα νικήσετε.

Καλή σχολική χρονιά στους μαθητές και φοιτητές της πατρίδας μας. Το μέλλον σας καθορίζεται από την όρεξη σας για διάβασμα και από τον αγώνα σας για κοινωνική ελευθερία. Μην το εμπιστευτείτε στα χέρια άλλων.

Μέτωπο Νεολαίας

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)