Το ΕΛΑΜ με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς εύχεται σε όλους τους μαθητές, σπουδαστές και εκπαιδευτικό προσωπικό ένα καλό και παραγωγικό ακαδημαϊκό έτος. Η φετινή χρονιά χαρακτηρίζεται από την ιδιαιτερότητα του κορονοϊού και τα συνεπακόλουθά του (αναβολή έναρξης σχολικής χρονιάς, χρήση μασκών εντός της τάξης κτλ)

Οι σημερινοί μαθητές και σπουδαστές, αποτελούν τους αυριανούς οικοδόμους της κυπριακής κοινωνίας. Το εκπαιδευτικό προσωπικό αποτελείται από τους γονείς μας και τα αδέρφια μας, που σε δύσκολες συνθήκες αναλαμβάνουν το ρόλο της εκπαίδευσης των αυριανών πολιτών της Κύπρου.

Μετά από 46 χρόνια κατοχής, η Παιδειά αποτελεί μία από τις κύριες οδούς διατήρησης του εθνικού αισθήματος και της μνήμης για την κατεχόμενη μας Πατρίδα. Θέλουμε μία Παιδεία εθνοκεντρική που θα κάνει τα παιδιά μας όχι απλά Ελληνές από καταγωγή, αλλά και από αγωγή.

Καλή σχολική χρονιά λοιπόν, στους μαθητές και σπουδαστές της πατρίδας μας. Το μέλλον σας καθορίζεται από την δική σας όρεξη για διάβασμα και πρόοδο.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου
(Ε.ΛΑ.Μ.)