Είναι πολλά τα ψυχολογικά που δημιούργησε το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, μετά την μεγάλη επιτυχία των τελευταίων εκλογών και την ένταξη του στην Βουλή. Ακόμη περισσότερα στο ηγέτη της κατοχής και την κατά φαντασία κυβέρνηση του, που βλέπουν εξ όσων φαίνεται το Ε.ΛΑ.Μ. και στον ύπνο τους. Το πραγματικό του πρόβλημα είναι ότι βλέπουν να χάνουν σημαντικό έδαφος οι ομοσπονδιακές ενδοτικές πολιτικές και να γεννάται ένα Κίνημά που έχει το σθένος και την τόλμη να διεκδικήσει τα αυτονόητα, τα ιστορικά δίκαια του λαού μας, την απελευθέρωση της πατρίδας μας.

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα θέλαμε να φρεσκάρουμε την μνήμη του Μουσταφά, ηγέτη του κατοχικού εκτρώματος, ότι είναι ο ίδιος που υποθάλπει εγκληματίες, όπως είναι οι δολοφόνοι του Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού. Είναι ο ίδιος και η μητέρα πατρίδα του, που βγάζουν σεργιάνι το «Μπαρμπαρός», εισβάλλοντας στην ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας, είναι αυτοί που παραβιάζουν με μαχητικά το FIR της Λευκωσίας, είναι αυτοί που παρουσιάζουν ως πολιτικούς, εγκληματίες πολέμου, όπως τον Μεχμέτ Αλί Ταλάτ.

Αν υπάρχουν κάποιοι που κινδυνεύουν σε αυτό το νησί, είναι οι Έλληνες της Κύπρου. Αν δεν αρέσει η φωνή της αλήθειας στο Μουσταφά, αν του αρέσουν οι δικτατορικές τάσεις του Ερντογάν και θέλει να επιβάλει στο λαό τι να ψηφίζει, τότε οι αγκάλες της μητέρας πατρίδας του είναι ανοικτές και τον περιμένουν. Κουμάντο όμως στην γη των προγόνων μας δεν θα κάνει.

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)