Χωρίς καν να έχει ξεκινήσει προεκλογική εκστρατεία, χωρίς να έχει εξαγγείλει όνομα του δικού του υποψηφίου για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές σημερινή δημοσκόπηση από την εφημερίδα «Πολίτης» παρουσιάζει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) στην έκτη θέση, με ποσοστό 3%, δηλαδή ελαφρώς πιο κάτω από αυτά που εξασφάλισε στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές.

Μάλιστα αν ληφθούν υπόψη τα έγκυρα ψηφοδέλτια τότε το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ξεπερνά το ποσοστό των βουλευτικών εκλογών, λαμβάνοντας πέραν του 4%.

Αυτό αποδεικνύει περίτρανα την δυναμική που έχει αποκτήσει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα στην κοινωνία, αφού πλέον οι δημοσκοπήσεις είναι αναγκασμένες να το παρουσιάζουν και μάλιστα με ενισχυμένα ποσοστά.

Δεν εφησυχαζόμαστε, ούτε αναπαυόμαστε με χαλκευμένες δημοσκοπήσεις, οι δημιουργοί των οποίων δεν πρόσεξαν ούτε τις πιο απλές λεπτομέρειες, αφού αν παρατηρήσει καλά κάποιος το σύνολο της παρουσιάζει ποσοστά της τάξης του 101%(!). Αντιθέτως συνεχίζουμε τον αγώνα έξω στον δρόμο, δίπλα στον λαό για ένα καλύτερο αύριο, σε μια περήφανη πατρίδα που οραματιζόμαστε, γιατί οι Έλληνες Εθνικιστές δεν βολεύονται ούτε συμβιβάζονται.