Μεγάλη επιτυχία του ΕΛΑΜ στην βουλή!

Ψηφίστηκε σήμερα η πρόταση νόμου της Παράταξής μας που αφορούσε τους ασυνόδευτους «ανήλικους» που στην πραγματικότητα δεν είναι ανήλικοι, αλλά κοροϊδεύουν το σύστημα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Πλέον με πρόταση του ΕΛΑΜ, καθορίζεται σε νόμο ότι όποιος αρνείται να προχωρήσει σε ιατρική εξέταση προσδιορισμού ηλικίας θα θεωρείται ΕΝΗΛΙΚΑΣ.

Έτσι δεν θα απολαμβάνει όλα τα οφέλη που απολαμβάνουν οι πραγματικοί ανήλικοι, όπως αυτά της μη απέλασης ή της υποχρέωσης για επανασύνδεση με την οικογένειά τους.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που κατατέθηκαν πάνω από το 60% όσων προχωρούσαν σε ιατρικές εξετάσεις, διαπιστωνόταν ότι τελικά ήταν ενήλικες.

Το ΕΛΑΜ έχει ένα πλήρες πολιτικό πρόγραμμα για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος. Είναι με ικανοποίηση που βλέπουμε και άλλες πολιτικές δυνάμεις να συμφωνούν με τις προτάσεις μας και ευελπιστούμε ότι και άλλες θα γίνουν σύντομα νομοθεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Το ΕΛΑΜ απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι είναι παραγωγικό και μπορεί να συμβάλει στη διαχείριση του προβλήματος. Αντιλαμβανόμενοι τις ευθύνες που έχουμε απέναντι στους πολίτες της Κύπρου συνεχίζουμε με την ίδια προσήλωση.

 

Πιο κάτω η τοποθέτηση του βουλευτή μας Σωτήρη Ιωάννου στην ολομέλεια της βουλής πριν την ψήφιση της πρότασης: