Μαθητές και φοιτητές καταδίκασαν σήμερα την επέτειο ανακήρυξης του Ψευδοκράτους. Η περήφανη Ελληνική Νεολαία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) γύρισε την πλάτη στις ομοσπονδιακές εκδηλώσεις της ΠΣΕΜ και της ΠΟΦΕΝ και διαδήλωσε εκεί που αρμόζει, στο οδόφραγμα της ντροπής, απέναντι από τον κατακτητή.

Η πορεία που άρχισε από τα κεντρικά γραφεία της Παράταξης μας διέσχισε τους κεντρικότερους δρόμους της Λευκωσίας και έφτασε στο Οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας, όπου ακούστηκαν αντιομοσπονδιακά και αντικατοχικά συνθήματα. Στο χώρο έγινε ομιλία από τον συναγωνιστή, Πρόεδρο του Μετώπου Νεολαίας του Ε.ΛΑ.Μ Σωτήρη Παπακυριακού.

Ως μια συμβολική απάντηση στην δήθεν Ελληνοτουρκική φιλία, τα μέλη του Μετώπου Νεολαίας, έκαψαν συμβολικά το πανί της κατοχής. Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο.

Το Μέτωπο Νεολαίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ) διαβεβαιώνει πως θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια στις επιβουλές του Τούρκου κατακτητή.

Εκδήλωση και πορεία καταδίκης της ανακήρυξης του ψευδοκράτους πραγματοποιήθηκε και από το Μέτωπο Νεολαίας του Ε.ΛΑ.Μ Πάφου

Όσοι ονειρεύονται λύσεις τύπου Ομοσπονδίας θα μας βρουν απέναντί τους.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ – ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ!