Το μίσος που καλλιεργούν κάποιοι εις βάρος του Κινήματος και των μελών μας, μετατράπηκε για ακόμα μια φορά σε πράξη, καθώς υπό τη κάλυψη του σκότους, οι γνωστοί – άγνωστοι επιτέθηκαν στα πολιτικά γραφεία του ΕΛΑΜ στη Λεμεσό, προκαλώντας υλικές ζημιές και γράφοντας απειλητικά συνθήματα.

Πέραν, όμως, από τους φυσικούς αυτουργούς, υπάρχουν και ηθικοί αυτουργοί, οι οποίοι φέρουν ακέραια την ευθύνη, αφού εδώ και αρκετό καιρό, υπό τον πανικό της ραγδαίας ανόδου του Κινήματός μας, δηλητηριάζουν με ψεύδη τον λαό, οδηγώντας τα πράγματα στη σημερινή θρασύδειλη επίθεση.

Σύσσωμος ο λαός θα πρέπει να απομονώσει τέτοιου είδους εγκληματικές, απαράδεκτες και αποτρόπαιες πράξεις που πλήττουν την πατρίδα μας, ενώ όσοι μέσω των κομμάτων και των εφημερίδων τους, καλλιεργούν την μισαλλοδοξία και την διχόνοια ανάμεσα στον λαό, θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που δέχθηκαν τα πολιτικά του γραφεία στην Λεμεσό, ενώ στέλνουμε το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ότι οι τρομοκρατικές ενέργειες δεν πρόκειται να μας φοβίσουν, να μας φιμώσουν, ούτε να ανακόψουν την πορεία μας.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)