Η σημερινή γελοιοποίησης της κυβέρνησης και του «εγκάθετου της τρόικας», Υπουργού Οικονομικών στην γενική συνέλευση της Τράπεζας Κύπρου για εκλογή νέου Δ.Σ. επισφραγίστηκε με τις απόλυτα ορθά διαμαρτυρίες των κατόχων αξιόγραφων.

Η Κυβέρνηση έχει, πλέον, παραδώσει όλες τις κυπριακές τράπεζες σε ξένα χέρια και στους τοκογλύφους, ετοιμάζοντας την «τέλεια καταιγίδα» που θα σαρώσει πολύ σύντομα την πατρίδα μας και που δεν είναι άλλη, απο το ξεσπίτωμα μητέρων και παιδιών, συνταξιούχων, ανέργων και των φτωχών συμπατριωτών μας.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ), απαιτεί την άμεση έξοδο και καταγγελία του μνημονίου που κατακρεούργησε τον λαό μας ηθικά και οικονομικά. Απαιτούμε να οδηγηθούν οι καταχραστές δημοσίου χρήματος και οι κλέφτες φυλακή. Να σταματήσουν να απομυζούν χρήματα από τον λαό οι διάφοροι επιτήδειοι και τα «λαμόγια» πολιτικοί.

Ευθύνη για όλον αυτόν τον εξευτελισμό και κατάντια της πατρίδας μας έχουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις που μέσω της Βουλής ή της διακυβέρνησης τους, όχι μόνο δεν απέτρεψαν αλλά με τις πράξεις τους έλαβαν μέρος στο φαγοπότι εις βάρος του λαού μας.

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)