Η συνεχής υποχωρητικότητα ανοίγει τις ορέξεις του κατακτητή και στο ΦΑ

Οι πολιτικές που αποβλέπουν σε συμβιβασμό τύπου Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, οι οποίες εδράζονται σε λογικές διαμοιρασμού του εδάφους, διαμοιρασμού της εξουσίας, ρατσιστικού διαμοιρασμού ανθρώπων βάση θρησκείας, ταμείου διαμοιρασμού εσόδων των υδρογονανθράκων και πολλά άλλα, αναντίλεκτα οδηγούν σε κλιμάκωση των τουρκικών απαιτήσεων, όπως δυστυχώς προειδοποιούσαμε.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, για εμάς ΔΕΝ αποτελούν κεραυνό εν αιθρία, οι δηλώσεις του Τούρκου Υπουργού Ενέργειας, Φατίχ Ντονμέζ, για δικαιώματα επί του Φυσικού Αερίου της Κυπριακής Δημοκρατίας, όταν είμαστε εγκλωβισμένοι σε αντιλήψεις διαμοιρασμού των πάντων με τους κατακτητές μας.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) υπενθυμίζει ότι είναι η μόνη αντιομοσπονδιακή φωνή, όπως και η υποψηφιότητα του Προέδρου της Παράταξής μας, Χρίστου Χρίστου, που στοχεύει σε λύση Ενιαίου Κράτους.

Η θέση μας παραμένει ξεκάθαρη, όπως άλλωστε δηλώναμε και στις 16 Ιουλίου 2019: «Το Φυσικό Αέριο δεν διαμοιράζεται ανάμεσα σε γειτονιές, χωριά, κοινότητες ή ψευδοκράτη, αλλά ανήκει κεντρικά στο νόμιμο Κράτος».

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δηλώσεις: Γεάδης Γεάδη, Εκπρόσωπος Τύπου

Παλαιότερες τοποθετήσεις:

Γ. Γεάδη: «Το Φυσικό Αέριο δεν διαμοιράζεται ανάμεσα σε γειτονιές, χωριά ή ψευδοκράτη, αλλά ανήκει στο Κράτος»

Το Ταμείο υδρογονανθράκων ανήκει στην Κ.Δ και δεν μοιράζεται σε κοινότητες!

Πριν αντιδράσει η Τουρκία, το ΑΚΕΛ έχει ήδη ενοχληθεί για το φυσικό αέριο