Σεβόμαστε την ελευθερία του λόγου, την κριτική και ΟΥΔΕΠΟΤΕ παρεμβήκαμε στο έργο ΚΑΝΕΝΟΣ Δημοσιογράφου. Στην περίπτωση αυτή όμως παραβιάζεται κάθε αρχή, δεοντολογία, και δεν μπορούμε να ανεχτούμε άλλα ψεύδη, κατηγορίες και συκοφαντίες εναντίον μας.

Η κα Ελένη Βρεττού είναι εκφωνήτρια στο τρίτο πρόγραμμα του ραδιοφώνου του ΡΙΚ. Παρουσιάζει σχεδόν καθημερινά την πρωινή εκπομπή «πρωινό δρομολόγιο». Δεν λειτουργεί ως σωστή δημοσιογράφος. Μπορεί η ίδια και οι σύντροφοι της στο ΑΚΕΛ να έχουν αυτή την εντύπωση, απέχει πολύ όμως από την Δημοσιογραφική Δεοντολογία ή πιο σωστά καμία σχέση δεν έχει με αυτήν.

Εργολαβικά έχει αναλάβει να αφήνει το δηλητήριο της, χρησιμοποιώντας την συχνότητα του κρατικού καναλιού (!) εναντίον του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.).

Τις τελευταίες ειδικά δύο μέρες, με αφορμή τα επεισόδια που προκάλεσαν λαθρομετανάστες στην Χλώρακα, έχουν ακουστεί από το στόμα της ασύστολα ψεύδη, συκοφαντίες, κατηγορίες και άνευ προηγουμένου εμπάθεια εναντίον του Ε.ΛΑ.Μ.

Είναι αυτό αντικειμενική δημοσιογραφία; Για ποιο λόγο η συγκεκριμένη κυρία δεν χωνεύει ότι το Ε.ΛΑ.Μ. είναι κοινοβουλευτικό κόμμα; Γιατί δεν σέβεται την απόφαση του λαού μας που κατέταξε το Ε.ΛΑ.Μ. διά της ψήφου του ως τέταρτη πολιτική δύναμη του τόπου μας;

Κυρία Βρεττού, αναθεωρήστε, ή απολογηθείτε, ή κάντε επιτέλους σωστά την δουλειά σας. Σεβαστείτε αν μη τι άλλο τα χρήματα του Κύπριου φορολογούμενου από τα οποία πληρώνεστε στο κρατικό κανάλι και απαιτεί αντικειμενικότητα. Η «συκοφαντική δυσφήμηση» διώκεται.