Οι χθεσινές δηλώσεις του Ερντογάν επιβεβαιώνουν για πολλοστή φορά το πραγματικό πρόσωπο της Τουρκίας, αλλά και τις πραγματικές του προθέσεις που έχουν για την Κύπρο. Δυστυχώς για τους διάφορους καλοθελητές που μετά μανίας προσπαθούσαν να πλάσουν ένα συγκαταβατικό πρόσωπο για τους Ερντογάν, Νταβούτογλου και Μουσταφά, οι εξελίξεις, οι δηλώσεις και οι διατυπωμένες προθέσεις τους, γκρεμίζουν σαν χάρτινο πύργο τα κατά φαντασία επιχειρήματα τους.

Θα πρέπει επιτέλους με ρεαλισμό να προσεγγίσουμε την πικρή πραγματικότητα, για να αντιληφθούμε με ποιους έχουμε να κάνουμε πραγματικά. Η Τουρκία και το κατοχικό καθεστώς, δεν καταλαβαίνουν από ευχολόγια και φιλοφρονήσεις, αντιθέτως η πολιτική του συμβιβασμού μας κατάντησε «κοτόπουλα» και μάλιστα έτοιμα για σφαγή.

Για το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα της Κύπρου αρχικά, σημείο στο οποίο πάσχουμε, προβάλλοντας το πραγματικό πρόσωπο της Τουρκίας διεθνώς και επιτέλους να αλλάξουμε στρατηγική στο Κυπριακό, διεκδικώντας όσα δικαιωματικά μας ανήκουν, την απελευθέρωση μας.

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)