Το αποκλειστικό βίντεο που αποκαλύπτουμε, όπου χιλιάδες μουσουλμάνοι προσεύχονται, δεν είναι από κάποια μουσουλμανική χώρα της Μέσης Ανατολής, αλλά από το ιστορικό κέντρο μιας Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας: της Λευκωσίας!

Είναι πρόδηλο ότι η Κύπρος κινδυνεύει να αλλοιωθεί δημογραφικά!

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) εκφράζουμε την έντονη μας ανησυχία και ταυτόχρονα κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου για το μέλλον της Πατρίδας μας!

Πόσο μάλλον την στιγμή που: συμμορίες κουκουλοφόρων λαθρομεταναστών εισέβαλαν σε οικεία ομοεθνών τους και τους χτύπησαν στην Μέσα Γειτονιά της Λεμεσού, σε άλλη περίπτωση στο Κέντρο της Λεμεσού επέλεξαν να λύσουν τις διαφορές τους με ρόπαλα, σκεπάρνια, ξύλα και μαχαίρια, στο κέντρο της Λευκωσίας φατρίες λαθρομεταναστών συγκρούστηκαν έξω από Εκκλησία, ενώ  ταυτόχρονα νέο πλοιάριο με λαθρομετανάστες αφίχθηκε στην περιοχή «Θαλασσινές Σπηλιές» στην Πέγεια, επιβεβαιώνοντας ότι η Κύπρος οδεύει προς ισλαμοποίηση.

Προτού αναφωνήσουμε «η Κύπρος εάλω» επιβάλλεται να κηρυχθεί η Πατρίδα μας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και να υιοθετηθούν επιτέλους όλες οι προτάσεις μας για εφαρμογή αυστηρής μεταναστευτικής πολιτικής.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δηλώσεις ΜΜΕ: Γεάδης Γεάδη, Εκπρόσωπος Τύπου