Ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Χρίστος Χρίστου βρέθηκε από το πρωί της Παρασκευής 24/11 στην Πάφο.

Αρχικά μαζί με το επιτελείο του παρευρέθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, όπου πραγματοποίησε συνάντηση με γιατρούς και νοσηλευτές, οι οποίοι του ανέλυσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Με την σειρά ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ θα προωθήσει στην επιτροπή υγείας της βουλής για να εξευρεθούν οι απαραίτητες λύσεις, όπως άλλωστε έπραξε και για ζητήματα τα οποία είχε ιδία γνώση.

Στην συνέχεια, ο κ. Χρίστου και το επιτελείο του παρευρέθηκαν στο Ίδρυμα Μαργαρίτας Λιασίδου, το οποίο παρέχει υπηρεσίες σε άτομα με ειδικές ανάγκες για την ομαλή τους ένταξη στην κοινωνία, δίνοντας στήριξη κι ευχές στα άτομα αυτά για την συνέχιση του καθημερινού τους αγώνα.

Καταλήγοντας, ο κ. Χρίστου έφτασε στην κατάμεστη αίθουσα ΣΕΚ Πάφου με την παρουσία εκατοντάδων φίλων και στελεχών του Κινήματος, όπου πραγματοποιήθηκε η Κεντρική Προεκλογική Συγκέντρωση της επαρχίας.

Την συγκέντρωση που συντόνιζε η συναγωνίστρια Αλίκη Δημητρίου, χαιρέτησαν κατά σειρά ο Δημοτικός Σύμβουλος Πάφου, Μιχαλάκης Μιχαήλ, το Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος, Μάριος Βασιλείου, ο Βουλευτής Αμμοχώστου Λίνος Παπαγιάννης και ο Επαρχιακός Επικεφαλής Πάφου, Πέτρος Κουντουρέσιης. Οι συναγωνιστές αναφέρθηκαν στο πολιτικό ήθος του Υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Χρίστο Χρίστου, αλλά και στις κρυστάλλινες θέσεις που εκπροσωπεί.

Τελευταίος ομιλητής, ο Πρόεδρος του Κινήματος και Υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, συναγωνιστής Χρίστος Χρίστου. Ο κ. Χρίστου αναφέρθηκε συνοπτικά στις θέσεις με τις οποίες κατέρχεται στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση καλύπτοντας όλα τα μείζονα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα.

Τέλος, κάλεσε όλους του ΕΛΑΜίτες να δώσουν τον αγώνα για να πάρουμε πίσω όλα όσα μας ανήκουν. Έχουμε την ευκαιρία να αντιδράσουμε και θα το πράξουμε. Για εμάς πάνω από το κόμμα μας είναι η πατρίδα μας και για αυτήν αγωνιζόμαστε καθημερινά.

Η πρώτη επαρχιακή προεκλογική συγκέντρωση έδωσε το μήνυμα πως οι ΕΛΑΜίτες είναι συσπειρωμένοι στο πλευρό του πρώτου ΕΛΑΜίτη και πως νέοι υποστηρικτές συντάσσονται καθημερινά στο πλευρό του Κινήματός μας.

Όλοι πλέον καταλαμβαίνουν ότι το ΕΛΑΜ είναι ανερχόμενη πολιτική δύναμη και θα συνεχίσει να είναι εμπόδιο σε όλους όσους επιβουλεύονται την Πατρίδα μας και το Λαό της!

Y.Γ. Ευχαριστούμε την κ. Αγγέλα Καζαντζή για τη μεταγλώττιση της εκδήλωσης στη νοηματική.